Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nemrég kezdtem el komolyabban...

GeriAntal89 kérdése:

Nemrég kezdtem el komolyabban kondizni, azt hiszem kissé megerőltettem az izmaimat. Mit tudnék a nyújtáson és a lazításon kívül kezdeni ezzel? Tipp?

Figyelt kérdés

2012. dec. 16. 09:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Van még vélemény, de nem biztos, hogy ezt akartad hallani! A vélemény az, hogy szépen bekaptad a horgot, amikor leírtad, hogy ez eléggé saját véleménynek tűnik. Ugyanis a beírónak pont ez volt a szándéka és ezért is fizetik.

Aki hozzám hasonlóan régebben olvasgatja a GYIK eü. rovatát és elolvas minden izom-ízületi fájdalommal kapcsolatos kérdést, az tudja, hogy a hőtapaszok ajánlgatása korábban egyáltalán nem volt látható. Megfigyelhetjük a következőket:

*Az egész hőtapaszosdi néhány hete kezdődött rendkívül intenzíven, kampányszerűen.

*Kb. ugyanakkor, amikor a tévékben is intenzíven reklámozni kezdték a hőtapaszt. Tiszta véletlen egybeesés.

*Hirtelen minden hasonló típusú kérdésre ez lett a válasz és sok esetben a saját tapasztalat.

*SOHA nincs melléírva semmiféle megfontolás, hogy ekkor jó, akkor jó, ilyen esetben nem jó, olyan esetben okozhat gondot, erre kell figyelni, kérdezd meg az orvosodat... Mindig feltétel nélkül ajánlják, mert mindenféle fájdalomra jó.

*A hőtapaszt ajánlgatók többsége hasonló stílusban ír, jól felismerhető jegyekkel. (Ezt nem fogom részletezni, már így is jönnek nekem egy csomó pénzzel, hogy felhívom erre a hibára a figyelmüket.)

*A hőtapaszt ajánlgatók nagy részénél nem jelenik meg, hogy hány százalékban ad hasznos válaszokat. Ez annak a jele, hogy újonnan regisztrált, és még kevés válasza van. Most vagy hirtelen beregisztrált ide valami front hatására egy csomó magánember, aki missziójának tartja a hőtapasz terjesztését, vagy pedig a gyártó vagy a forgalmazó marketingcsapata dolgozik itt serényen, és folyton új nicket regisztrálnak, hogy a GYIK moderátorainak ne legyen olyan feltűnő a reklámtevékenységük. De még egy szimpla olvasónak is feltűnő, csak sok kérdést kell olvasni és kicsit gondolkodni. Szerinted melyik a helyes válasz a kettő közül?

Kedves kérdező, ezt a módszert hívják úgy, hogy GERILLAMARKETING. Legyél biztos benne, hogy egy marketingcsapattal állsz szemközt, amelyiknek pont az a célja, hogy te saját tapasztalatnak higgyed a válaszukat, és ne lássad mögötte a reklámozót. Nem tudom, mennyire számít etikusnak a kereskedelem világában, törvénytelennek nem törvénytelen, elég divatos módszer, sok munkával jár a részükről (bár igazából egy ember is elég, aki csinálja), és még az is belefér, hogy az egyik százalék nélküli új azonosítójukkal belépve a borogatást ajánlják, ami évezredek óta bevált és bizonyított módszer, a másikkal (vagy akár ugyanazzal, hiszen név nincs rajta) meg rögtön cáfolják 11 másodperc eltéréssel, mint itt fent, ami pont ahhoz elég, hogy gyorsan begépelj egy választ és elküldd abban a pillanatban, ahogy az előző megjelent. (Fekete pont a marketingesnek, túl kilógott a lóláb!)

Na mindettől a tapasz akár még hatékony is lehet. Csak gondolkodjon el rajta mindenki, hogy mi a különbség a saját tapasztalat meg a reklám, az orvosi tanács meg a reklám és a körültekintő, többféle lehetőséget mérlegelő tanácsadás meg a feltétlenül hasznos csodaszer ajánlgatása között, amihez még a fájdalom okát sem kell megkeresni.

2012. dec. 23. 08:05
 12/24 anonim ***** válasza:
Bocsi! Elnéztem az előbb az időpontot! A borogatást ajánló meg a válaszoló között 11 perc volt, nem 11 mp, de ez az egész eszmefuttatás lényegén nem változtat, csak hogy nem annyira durván csinálta, aki csinálta. (Az előző.)
2012. dec. 23. 08:07
 13/24 anonim ***** válasza:
És ezen már csak egy dologgal lehet csavarni, ha a kérdések egy részét is ugyanez a csapat teszi fel, hogy válaszolhasson rá magának. Erre utaló jeleket is látok egyébként, de ezt már nem fogom részletezni, és nem is annyira egyértelmű. Viszont a gerillamarketing eszköztárába egészen természetesen illeszkedik.
2012. dec. 23. 08:10
 14/24 anonim ***** válasza:
Sőt nagyon is komoly okom van azt hinni, hogy pont neked hiába is írtam, hogy bekaptad a horgot, mert valójában egyáltalán nem, kedves GERI Anti. Fogadok a tízóraimba, hogy nem szeretnéd látni itt egy kupacban az összes érvemet, ami alapján ezt mondom, mert akkor mindenki más is látná.
2012. dec. 23. 08:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Kedves "megmondom a frankót" arc!

Ha sokat olvasgatod az izom- izületi fájdalmakkal kapcsolatos kérdéseket, akkor feltételezem fáj valamid! Próbáld ki a thermo övet! Segít! Fő az egészség! Örülök, ha segíthettem! Boldog Karácsonyt!

2012. dec. 24. 11:13
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok Hasznos segítséget, ötletet, hozzászólást és utólag is boldog Karácsonyt mindenkinek, elöljáróban pedig boldog új évet :)
2012. dec. 26. 09:31
 17/24 Szegedi Kata válasza:

Hát a szaunázás mindenképp hasznos lehet, nagyon jól lenyugtatja a megterhelt izmokat. A masszázs persze ugyanígy, mondjuk az nyilván több pénzbe kerül, de ha családtag vagy barát/-nő csinálja az is segít :)

Amúgy nekem személy szerint a hőpánt segített igazán!! (nem tudom itt konkrétan lehet-e márkát mondani, de akár privátban is tudok ajánlani!)

Nagyon jó és hatásos a termék, ráadásul nem is gyógyszeres úgyhogy bioőrülteknek is szuper :)

2012. dec. 28. 16:55
 18/24 Szegedi Kata válasza:
Ja és azt elfelejtettem, hogy bármelyik gyógyszertárban lehet kapni! :)
2012. dec. 28. 16:57
 19/24 Szegedi Kata válasza:

bár most olvasom az előző kommenteket, úgyhogy már lehet tárgytalan...

de valaki új olvasónak hátha hasznos mégis :)

2012. dec. 28. 16:58
 20/24 Szegedi Kata válasza:
Szóval én nagyon tudom ajánlani ezt a hőpántos dolgot, nekem személy szerint abszolút bevált. ;)
2012. dec. 28. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!