Lányok, veletek történt már olyan hogy komolyabban megfojtogattak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ennek lehet valami következménye is? Közeli barátnőm(16) egy buliban volt, szinte mindenki be volt rúgva, és mesélte hogy valami vita kapcsán nekiment egy full részeg csaj aki kicsit nagyobb darab és idősebb volt és addig fojtogatta hogy már majdnem elájult, nem kapott levegőt. Most arra panaszkodik hogy nehezen nyel és amikor veszi a levegőt egy kicsit szúr a tüdeje. Valaki valami vélemény?2012. ápr. 14. 15:08
1/3 anonim válasza:
Még nem történt ilyen eset velem, de hallottam egy hasonlót hogy valakit meg akartak fojtani, fojtogatták is de ő rosszabbul járt. Az illető elájult azt aki őt fojtogatta leszedték róla majd kihívták a rendőröket és a mentősöket. Az illető szerencsére nem halt meg de eléggé károsodott a nyelő csöve de szerencsére rendesen felépült. Ilyen esetben célszerűbb ha a barátnőd minél előbb elmegy megnézetni magát egy orvossal aztán jelentse fel a csajt aki fojtogatta.
2/3 anonim válasza:
Velem előfordult már, hogy elájultam, de nem tudom a fojtogatástól, vagy a fejemre mért ütésektől. Mindenesetre, felkeresni egy orvost egyáltalán nem árthat.
3/3 anonim válasza:
Ha valakit bármilyen komolyan is "megfojtogattak", akkor az nem megy sehova. Ha csak fojtogatták, akkor igen.
Nem, nem kötözködöm: a magyar nyelvben a megfojt ige befejezett cselekvésre utal (pláne múlt idejű alakban), a fojtogattak pedig arra, hogy bár fojtogatták, életben maradt.
A fojtogatót feljelenteni, látletet vetetni, és orvoshoz menni, de azonnal. Akár részeg volt a fojtogató, akár nem, akkor is felel a tettéért, ha feljelentik.
Ha nem, akkor sem árt egy orvos az áldozatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!