MItől fáj lassan 2 hete non-stopa fejem? Már nincsen front vagy ha volt is már elmúlt, nem tudom. Hol lehetne megnézetni komolyabban?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 12:58
1/8 anonim válasza:
Hideg- és melegfrontok váltják egymást folyamatosan az elmúlt hetekben, aki erre érzékeny, mindenki szenved a fejfájástól, migréntől. A fejfájás ambulanciák foglalkoznak a panaszod kivizsgálásával (nincs-e szervi oka) ill. a megfelelő gyógyszer, esetleg gyógyszerkombináció felírásával. A háziorvosod megmondja, hogy hozzátok hol működik legközelebb ilyen rendelés.
2/8 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet, százegyféle. Igyál sok folyadékot, aludd ki magad, olvass és tévézz és számítógépezz kevesebbet, és fordulj a háziorvoshoz.
3/8 anonim válasza:
háziorvos ad beutalót neurológiára, a fájdalomambulancia akkor fogad, ha nincs szervi oka a fejfájásnak
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöööm!
2011. jan. 26. 10:22
6/8 A kérdező kommentje:
2 napig nem volt semmi és most megint, , ja és lusta voltam elmenni dokihoz.:S:D szóval nem tudom hova tenni, lehet csak stresszelek mert vizsgaidőszak van és van még 2 vizsgám:S nem tudom..de pedig nem stresszelek,én nem érzem magamon, akkor már rég gyomorfekélyem lenne...
DE, köszönöm, h érdeklődtetek:)))
2011. jan. 27. 12:01
8/8 A kérdező kommentje:
???ezt most mire?:D és még szőke sem vagyok:P:D
2011. jan. 27. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!