Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Front/migrén? Vagy mi lehet?

Front/migrén? Vagy mi lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap is úgy fájt a fejem h beledöglöttem , és ma hajnalban is erre ébredtem.

mit tudok csinálni?

Az algofelx hat, de nem szeretném h hozzászokás/megszokás (mindig keverem őket. szóval az, h egy idő után már nem hat...) alakuljon ki.

a jobb szemem fáj, de kegyetlenül. nyomásra, mozgatásra érzékeny.

Hányingerem is van, és nem segít, ha csukott szemmel pihenek, mert úgy fáj, h elviselhetetlen.

Ráadásul mindjárt vizsgák... :(

Mit tudok csinálni?

(a szenvedésen és a nyávogáson kívül...)

2010. máj. 12. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Juhász Árpi bácsi szerint napkitörés. Utánanéztem: lehet benne valami... Szerintem a pihenésen, csenden kívül sok megoldás nincs... Nekem az Advil ultra forte jön be ilyenkor.

[link]

2010. máj. 12. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Az Antifront csepp vagy kapszula hatásos, ha frontérzékeny vagy. De fenti tüneteket okozhatja más is, pl. szemproblémák (értsd: szemüvegre lenne szükséged).
2010. máj. 12. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Szemüveges vagyok, évente megyek kontrollra. A fájós szemem műtve is volt, baleset miatt, de előtte is gyakran fájt a "fejem"

az a szemész ahova régebben jártunk, azt mondta mindig h szemüveggel teljes értékű a látásom.. XD

2010. máj. 12. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Már 5. napja tart. Normális ez?
2010. máj. 15. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Már legalább annyi ideje van ilyen rossz idő. Ezt át kell vészelni.

2010. máj. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!