Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 37. héten egy erősebb...

A 37. héten egy erősebb migrén ami a front miatt alakult ki beindíthatja a szülést?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A migrén szerintem nem de a front igen..amikor szültem jött a hidegfront..nekem indított szülésem volt októberben..még egész szép idő volt amikor bekerültem..a lényeg reggel kerültem be és egyedül voltam a vajúdóba..sorra jöttek a kismamik..este tízkor már 14 anyuka volt és ágyakat is toltak be mert kevés volt a hely:) és a röhej mindegyiknek magától indult be a szülés kicsivel korábban a vártnál..gondolok itt pár napra, egy -két hétre és mind kislányt szült..tehát lányos anyákra hatással volt a hidegfront..másnap esett is már az eső és lehült a levegő:)
2010. aug. 25. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert hajnali 4 óta rettenetesen fáj a fejem a front miatt, és kb. 1 órája görcsölgetni kezdett a hasam alja és olyan érzésem van közben mintha egy sor téglát pakoltak volna fel a szeméremcsontomra.
2010. aug. 25. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy ahogyan helyezkedik a babód nyomja a szeméremcsontot és az okoz fájdalmat, a görcsölgetés lehet már jósló fájás is..nekem mindig azt mondta doki, ha azt érzem, feküdjek be egy kád meleg vízbe tíz tizenöt percre, ha utána elmúlik akkor jósló fájás volt ha nem akkor irány a kórház..mindig elmúlt ..nincs valami homeos bogyód a fejfájásra? Mert tudom az nagyon rossz:(
2010. aug. 25. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Kipróbálom a kádas trükköt, hátha nekem is bejön. Bár tegnapelőtt és tegnap is volt barnás-pirosas folyásom ami szerintem a nyákdugó lehetett. Gyógyszerem nem igazán számítottam mostanság ilyenre.
2010. aug. 25. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy a nyákdugód miatt volt barnás vérzésed..doki nem ártana, mert lehet egy fertőzés is vagy felfázás miatt is vagy egyéb okból..nem normális az ilyen barnázás ..oka van..szerintem nézesd meg magad minél hamarabb, annyit meg ér!!
2010. aug. 25. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
a migrén nem fogja beindítani de a front lehet h igen.én pl nagyon frontérzékeny vagyok,migrén meg hasonló dolgok,de sajna a szülést nálam egyik front sem indította be soha.indítással szültem.
2010. aug. 26. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 40hetes vagyok,tegnap semmi bajom nem volt,ma óránként fél óránként görcsölök,de csak kb 10-30másodpercre...fiús vagyok szval sztem ez nemjelent semmi,de sztem nem is marad sokáig bent már..
2010. aug. 28. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!