Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem mindenna...

Van itt olyan aki nem mindennap fürdik? ŐSZINTÉN!

Figyelt kérdés
És ha van akkor miért nem?és milyen sűrűn fürdik?
2009. aug. 20. 14:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
én hetente fürdök, költségtakarékosság miatt. annyira nem izzadok le, hogy másnap érezzem, felfogja az ágy éjjel meg a takaró, lepedő
2009. aug. 20. 20:03
 22/26 anonim ***** válasza:
36%

Ez a válasz 55%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:49 írója vagyok,kérdezném MIÉRT KELL LEPONTOZNI AZ ŐSZNTE VALÓBAN IGAZ VÁLASZT?Ha ilyenek az emberek én mindekit.Meggyőzödésem olvasatlanul félig frusztrált emberek teszik így név nélkül .Na majd Ő pontozgat,Így megy el az embernek a kedve hogy reagáljon,akkor minek az oldal? Elkeserítő és ílyen lepontozós faszoktól romlik a válaszaid statisztikája.Pfff

2009. aug. 20. 23:43
 23/26 anonim ***** válasza:

ha meleg van,akkor naponta többször is fürdök

de télen ha hideg lakásba érkezek,akkor nincs az az isten hogy fagyoskodjak,akkor belefér 1-1 nap fürdés nélkül,nem ér annyit egy megfázás

de ma nagyonmeleg van,már 1 zuhany megvolt,lesz még fix 2x

22/L

2009. aug. 21. 09:39
 24/26 gyumike ***** válasza:
Nyáron naponta van, hogy kétszer- háromszor is zuhanyzok... télen viszont naponta egyszer fürdök/zuhanyzok.. persze mivel kollégista vagyok, és sokan vagyunk egy helyen mindenképpen fontos szempont a higiénia, és otthon is megtartom jó szokásomat! :)
2009. aug. 21. 13:15
 25/26 anonim ***** válasza:

én nem tudnék még nyáron sem 2-3x zuhanyozni.

napi 1-től is totál kiszárítja a bőröm a pesti klóros víz. és hiába kenem be.

egyáltalán nem egészséges sokszor zuhanyozni, fürödni meg pláne. teljesen tönkreteszi a bőr saját flóráját. és ettől még nem leszel büdös, vagy ápolatlan.

2009. aug. 21. 13:19
 26/26 gyumike ***** válasza:
"én nem tudnék még nyáron sem 2-3x zuhanyozni. " az előttem szólónak, de sajnos van olyan kollégista társam akinek nem elég a kétnapos tisztálkodás, mert a bőrén található baktériumoknak köszönhetően, kellemetlen szaga lesz, pláne ha télen beöltözve egész nap, majd estere beleizzad... személy szerint nem szeretem mások kellemetlen szagát... persze abban igazat adok hogy különbözőek vagyunk, de én szeretek naponta nyáron többször is zuhanyozni és nekem nem teszi tönkre a bőrömet... de nem akarok senkit a fürdési szokásai miatt elítélni, csupán azt nem szeretem ha mar zavaróan van szaga az embernek
2009. aug. 21. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!