Van itt olyan aki nem mindennap fürdik? ŐSZINTÉN!
Tejóég, léteznek még olyan emberek, akik nem tisztálkodnak minden nap?
Csak én vagyok annyira igényes, hogy ha egész nap itthon vagy, vagy ha 11kor érek haza munkából, még lefürödjek? Csak én nem tudok jól aludni, ha koszos vagyok?...
mivel nekünk nincs kádunk így fürdeni nem tudok, de viszont minden nap zuhanyzok és most nyáron a nagy melegben többször is megmosakszok.
Ha beteg vagyok és olyan a bajom, hogy ágyból nem nagyon kéne kikelni vagy egyáltalán nem tudok akkor van hogy 2-3 napig nem fürdök, csak ha jobban leszek...
18/L
Ha megizzadok, akkor biztosan lefürdök vagy tusolok aznap, de ha nem akkor van hogy csak kétnaponta. Lusta vagyok :)
25/F
Uramisten!!!
Nem gondoltam volna,hogy vannak olyan emberek akiknek a lustaság miatt nem tisztálkodnak naponta:(
Régen imádtam fürödni,ma már nem szeretek annyira,meg nem is szabad az ekcémám miatt,mert csak tovább szárítja a bőrömet.Ellenben naponta zuhanyozok,van amikor 2x(ha meleg van,vagy ha gyógyszertári kence-ficével kenekedem akkor is zuhanyozok másnap reggel).
Nem bírnék úgy lefeküdni,hogy nem zuhanyozok előtte:(
Persze akadtak kivételek az életbe,de nagyon ritkák(pl.:szilveszter).
14/L Számomra alap dolog naponta zuhanyozni:)
Minden nap zuhanyzom, kivéve ha hulla fáradt vagyok, akkor másnap reggel.
16/l
Ősztől-tavaszig kétnaponta?? Na ne már :-O
Nálam alapvető a mindennapos reggeli és esti tusolás- fürdés!, ráadásul van, mikor napközben is beállok a zuhany alá! Egy nap fürdés nélkül?? meg is bolondulnék... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!