Miért baj ha nem mindennap fürdünk?
Nem baj igazából mert legalább nem vakarod le minden nap a bőrödről a saját bőrflórát ami megvéd a betegségektől.
Ha itthon vagyok és meg sem izzadok akkor én csak intim tájékon mosakszom, mert azért az jól esik. Ha nagyon úgy érzem akkor is csak vizel tusolok le.
Persze napokig én se érlelem magam, de néha belefér a dologba.
21/L
Ilyen nagy melegbe minden nap lezuhanyzok, legalább egyszer.Ki sem bírnám anélkül.A kádfürdőről szó sem lehet kánikulában, abban megfőnék!
Hűvösebb időben, van, hogy kihagyok egy -egy napot, ilyenkor is megmosdok természetesen, de veszek nagy fürdőt.nem vagyok izzadós, és többnyire a tiszta lakásban vagyok, így nem vagyok koszos sem.
Embere válogatja, ha te így érzed magad jól, akkor nem baj, de ha melletted alszik a barátos/barátnőd, akkor csak le fürdesz az akció előtt és után is nem?
Én személy szerint reggel és este is tusolok, télen is és nyáron is, sőt, nyáron többször!Én így érzem magam jól, kiszáradás ellen pedig testápolót használok, mert imádom, ha jó az illatom parfüm nélkül is :)
29/N
Külföldön nem divat mindennap fürdeni.Angliában nagyon sokan heti 2-4 alkalommal fürdenek csak.
Ahogy a németeknél és a franciáknál sem szoktak minden nap fürdeni.
Ez a mindennapos fürdés jóformán csak a magyaroknál divat.Külföldön már sokan spórolnak a vízzel.
Én Angliában élek.Meg mondom őszintén hogy ha megyek valahová,vagy dolgozni akkor természetesen lezuhanyzom.De ha nem teszem ki a lábam a lakásból akkor nem zuhanyzom.Feleslegesnek tartom,hiszen itt nincs sosem olyan meleg,hogy izzadjak,és ha nem vagyok büdös akkor nem kell a vizet pazarolni.Ilyenkor csak megtisztálkodom alul és kész.
Személyes véleményem, hogy UNDORÍTÓ. Számomra nagyon. Engem úgy nevelt anyukám, hogy koszosan nem fekhetek be az ágyba. Ha éjjel 3-kor érek haza fáradtan, akkor is lezuhanyozok...
Én szóba nem állnék ilyen emberrel, mint te.. Még akkor is fürdök, amikor itthon ülök egész nap a 20 fokos lakásban..
16/L
Ja, és inkább bekenem a bőrömet, minthogy rajtam maradjon a kosz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!