Miért baj ha nem mindennap fürdünk?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha egésznap otthon ülsz,nem mész ki,akkor is leszoktatok fürdeni?Mert ha itthonvagyok egész nap akkor én nem.De csak max 1 napot....:D2011. júl. 16. 13:46
11/12 anonim válasza:
ma 14:12
Azért nem olyan undorító ez.Sokan nem fürdenek minden nap,és attól még normális emberek.
Érdekes hogy anyukád arra nevelt,hogy mindig fürödj,de arra nem nevelt meg,hogy tiszteld mások véleményét,és hogy 16 évesen hajnali 3 órakor hazamenni nem a legjobb nevelés.
Azt meg hogy 16 évesen pazarolod a vizet,és krémekkel kenegeted magad,,nos amíg nem neked kell fizetned érte,nem is fogod fel,hogy nem olcsó mulatság..
12/12 anonim válasza:
Attól, hogy valaki mindennap fürdik, még nem szárad ki a bőre, sosem kellett használnom testápolót. Főleg vizsgaidőszakban én is egész nap a hűvös lakásban ültem, mégis lefürödtem este, mert utálok úgy befeküdni a tiszta ágyneműbe, hogy nem zuhanyoztam, és estére mindig koszosnak érzem magam. A napi többszöri fürdés sem egészséges huzamosabb ideig, de a fürdés kihagyása sem az. Elfogadom, hogy van ilyen ember, de szerencsésnek érzem magam, hogy a párom nem ilyen, mert nem tudnék vele huzamosabb ideig együtt élni. Nálam a napi egy esti fürdés az alapvető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!