Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem mindenna...

Van itt olyan aki nem mindennap fürdik? ŐSZINTÉN!

Figyelt kérdés
És ha van akkor miért nem?és milyen sűrűn fürdik?
2009. aug. 20. 14:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

hát, ha itthon vagyok, akkor van, hogy nincs kedvem este fürdeni, és kimarad egy nap xD

de ha megyek vhova másnap, akkor mindig megfürdök.

2009. aug. 20. 14:50
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
én nyáron ált minden nap fürdök, de ősztől tavaszig csak kétnaponta. Az ok az, hogy vagy fáradt vagyok, vagy lusta. Esetleg nincs kedvem
2009. aug. 20. 14:51
 3/26 A kérdező kommentje:
:D ja légyszi kort és nemet is! köszi
2009. aug. 20. 14:52
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
nyáron naponta az izzadás végett de ált.2 naponta.
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
én meg csak 1-2 hetente fürdök (igaz, hogy naponta kétszer zuhanyzom)
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
van olyan, hogy nem fürdök mindennap. Pl ha mondjuk fáradt vagyok vagy lusta. De ha megyek vhova vagy dologzni, akkor természetesen mindig zuhanyzom, de itthon belefér... és maximum egy nap szokott kimaradni
2009. aug. 20. 14:53
 7/26 anonim ***** válasza:
85%
van, hogy kimarad 1-2 nap, amikor itthon vagyok.
2009. aug. 20. 14:54
 8/26 anonim ***** válasza:
91%

Én minden nap zuhanyzok,fürdeni nem szeretek annyira,mert időigényesebb.De van úgy,hogy nekem is kimarad egy nap,persze csak amikor otthon vagyok,de akkor vagy reggel zuhanyzok,vagy mielőtt elmennék valahova.Kiskoromban,amikor beteg voltam,volt olyan,hogy csak feküdtem,és nem volt kedvem fürdeni.

19/l

2009. aug. 20. 14:56
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

Hideg időjárásban 3 naponta, egyébként két naponta fürdök, de emellett alaposan mosakszom. A bőr zsírtartalma sérül a napi fürdés során. Nem használok semmilyen testápolót, viszont finom kölnit igen. Persze ha megizzadok /télen, vagy nyáron/, lefürdöm.

66/Nő

2009. aug. 20. 14:56
 10/26 anonim ***** válasza:
83%
A fürdés árt a bőrnek,nagyon kilúgozza.Nagyon ritkán fürdök,de naponta legalább egyszer zuhanyozok.Így a bőröm sem szárad ki,és nem kell sok vegyszert használnom a bőröm rendben tartására.(A sok kence sem használ,a benne levő vegyszerek miatt )
2009. aug. 20. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!