Ha "ropogtatom" az ujjam az tesz valami kárt ott porcoknál vagy, ahol ropog?
Azta O.O erre nem is gondoltam volna...
Ráfogom hagyni... annyi biztos...
Nem bírt felemelni egy pohárt? :O ez ijesztő
3as vagyok megint. erdekes hogy csak az urban legendre reagalsz (mindenkinek van egy ismerose akinek az ismerosevel tortent...) ugyhogy bemasolom neked ide a link tartalmat, hatha akkor elolvasod:
"Napi vagányság reloaded
#429 Napi Vagányság Reloaded hős: Donald L. Unger professzor. Eleve birtokolja az Ig Nobel-díjat, amit a legfeleslegesebb tudományos megfigyelések után osztogatnak az arra érdemeseknek. Unger azért kapta, mert 60 éven keresztül naponta ropogtatta az ujjait bal kezén, a jobbon viszont soha, a kísérletsorozat végén pedig büszkén jelenthette be, hogy nem okozott semmilyen maradandó károsodást magában. Unger a díjat az anyjának köszönte meg: „Anya, tudom hogy nézel és remélem belátod, hogy tévedtél – nem ártalmas sem a csontokra, sem az ízületekre a tördelésük. A brokkolival kapcsolatban is tévedtél, többet azt sem akarom megenni.”"
Elolvastam a facebook-os linket... és megértettem
az urban legenda kicsit megrázott ezért felfigyeltem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!