Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sajnos abortuszom lesz. Túl...

Sajnos abortuszom lesz. Túl sok erős fájdalom csillapítót szedtem közben megfogant?

Figyelt kérdés
Azért döntöttem így háziorvos jelenlétében mert félő, sőt meg sem cáfolták,h beteg lenne. A másik az hogy röntgenen is voltam nagyjából a fogantatás napjaiban. Erre a nőgyógyászom azt mondta,h hooohó az nem veszélyes... de akkor miért van kiírva minden ajtóra és kórházba,h gyermekek és terhesnők ne kerüljenek az RTG sugár közelébe??????? Sok minden Sz....t olvastam az abortuszról 1 etlen kérdésem az lenne,h egy 9hetes baba ebből érez-e valamit. Mert iszonyatosan fáj és én annyira megtartanám csak az a sok szar amit be kellett szednem az arcüregem és a vesém miatt meg az inyekciók... ááááá

2012. nov. 21. 20:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
na mi történt végül?
2013. márc. 15. 22:11
 42/47 A kérdező kommentje:
Azóta már több mint 4hónapos kisfiú :))
2013. okt. 28. 15:54
 43/47 anonim ***** válasza:

Megszülted? Akkor végül jól döntöttél kérdező!

Most büszkék vagyunk rád, de komolyan. :)

2013. okt. 28. 18:27
 44/47 A kérdező kommentje:
Igen megszültem! Valóban féltem végig nehogy barmiféle fogyatékossággal jöjjön a világra. Rengetegszer Imádkoztam Istenhez és a Szűzanyához, h halljon, lásson, beszéljen, érezzen ízeket a tapintást. Ezektől az ultrahangon neem kiszurheto betegsegektol nagyon feltem. Vegul rajottem, h mivel nem egy stabil kapcsolatba szuletett nem leszek kepes egyedul nevelnk. Kevesnek tartottam magam Ugye mivel nem keszultem fel ra. De megy ez ;) Gyors Szules volt es annal fajdalmasabb 14.en lesz 5 hós :)))
2013. okt. 28. 21:54
 45/47 A kérdező kommentje:
Mármint rájottem, h ettől /is/ féltem. Meg az apuka nm akarta. Vegul az o dontesevel szembe mentem es megtartottam :)
2013. okt. 28. 21:57
 46/47 anonim ***** válasza:
Akkor mostanra mennyi idős a kicsi? 17 hónapos lehet. Jól vagytok?
2014. szept. 12. 14:41
 47/47 A kérdező kommentje:
Múlthéten voltunk a 15 hós oltáson. Igen minden rendben.a kisfiam mar jon megy :D es nagyon rossz!! Azota uj parom van es tervezzuk az eskuvot. :) koszonom kerdesed!
2014. szept. 21. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!