Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sajnos abortuszom lesz. Túl...

Sajnos abortuszom lesz. Túl sok erős fájdalom csillapítót szedtem közben megfogant?

Figyelt kérdés
Azért döntöttem így háziorvos jelenlétében mert félő, sőt meg sem cáfolták,h beteg lenne. A másik az hogy röntgenen is voltam nagyjából a fogantatás napjaiban. Erre a nőgyógyászom azt mondta,h hooohó az nem veszélyes... de akkor miért van kiírva minden ajtóra és kórházba,h gyermekek és terhesnők ne kerüljenek az RTG sugár közelébe??????? Sok minden Sz....t olvastam az abortuszról 1 etlen kérdésem az lenne,h egy 9hetes baba ebből érez-e valamit. Mert iszonyatosan fáj és én annyira megtartanám csak az a sok szar amit be kellett szednem az arcüregem és a vesém miatt meg az inyekciók... ááááá

2012. nov. 21. 20:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
2 hetes terhességet nem lehet tapintással megállapítani.
2012. nov. 22. 12:33
 32/47 anonim ***** válasza:

#30 " nem voltak műszerei... a 2hetes terhességet is ujjal tapizta ki." - izé, a fő ellentmondás, hogy 2 hetes terhesség NEM LÉTEZIK. A terhességet ugye az utolsó menzesz első napjától számoljuk, a 2. hét vége- 3. hét eleje az a megtermékenyülés kb, utána jön kb 1 hét vándorlás majd a beágyazódás, terhesség mint olyan kb 4. hetes a legfiatalabb valóban létező:)

"ujjal tapizva" = bimanuális vizsgálattal meg a 6. héten (nagy-nagy rutinnal 5. hét végén) tapintható ki először...

2012. nov. 22. 12:35
 33/47 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy ez azért nem feltétlen a Kérdező hibája vagy ellentmondása, az orvosok egy része is tud eget verő ostobaságokat beszélni...
2012. nov. 22. 12:53
 34/47 A kérdező kommentje:
Kedves okékedves kérdezö. En nem a te embered vagyok. Soha nem erdekeltek a rosz velemenyek. Es h mit hiszel. Az ember azert fordul ide,h masokat meghallgasson, nem azert h kioktass. Igazabol nem olvastam el mit irtal csak az elso mondatod. Koszi a tobbieknek akik a kerdesemre valaszolnak koszonom!!
2012. nov. 22. 14:42
 35/47 A kérdező kommentje:
Mese. Na ezert nem fordul ide mas sem. Mert a hulyeseget kell halgatni. A masik amig nem tegezlek ne tegezz! Ezt hivjak tiszteletnek. Tobbet nem magyarazom itt semmit. Mindenki jon a sajat nezetevel. Gondolataival. Mast-mast marcangolva. Vannak beteg emberek. Addig igy marad amig be nem kerultok egy ilyen helyzetbe. Ezt az tudja aki volt hasonloba-rosszabba.
2012. nov. 22. 14:52
 36/47 A kérdező kommentje:
En itt lezartam a tortenetet. Akik valoban adtak még 1néhány tippet azoknak nagyon koszonom es remelem 1szer 1masik kerdesben enis segithetek.
2012. nov. 22. 14:54
 37/47 anonim ***** válasza:

"En nem a te embered vagyok. Soha nem erdekeltek a rosz velemenyek. Es h mit hiszel. Az ember azert fordul ide,h masokat meghallgasson, nem azert h kioktass. Igazabol nem olvastam el mit irtal csak az elso mondatod. Koszi a tobbieknek akik a kerdesemre valaszolnak koszonom!!"

1, Ki mondta, hogy az emberem vagy? Még jó, hogy nem!

2, Ha elolvastad volna, amit írtam, mint ahogy az értelmes emberhez illik, akkor látnád, hogy nem kioktattalak, hanem csupán hangot adtam felháborodásomnak, minek után számos segítőkész válaszom után kioktattál az amúgy az előző válaszodhoz képest ellentmondásos "Jó reggelt" válaszoddal és azzal, hogy ki küldhet valakit uh-ra. A helyesírásodnál és fogalmazó készségednél úgy néz ki csak a modorod szörnyebb, és csak közlöm, hogy "rossz vélemény" mint olyan nem létezik. A vélemény az vélemény, ami vagy egyezik a te elképzeléseiddel, vagy nem! Ha azért írtál fel kérdést, hogy meghallgass embereket, akkor ezeket is meg kell, amik nem feltétlenül tetszenek. De még mindig nem értem, hogy mi nem tetszik abban, hogy normális orvoshoz kellene elmenned, aki ért a témához.

3, Ha ennyire öntudatos vagy és tudod, hogy mit csinálsz, akkor pedig miért teszel fel itt kérdést? Én csupán azt írtam, hogy talán szakemberhez kellene fordulni, aki releváns tanácsokat tud adni a témában, amire te felháborodtál.

4, Az egyetlen kérdésed az volt, hogy érez-e ebből valamit a baba. Erre nem tud senki normális választ adni.

5, Egyetértek azokkal, akik rávilágítottak, hogy olyan terhességi idő, amikről te beszélsz, nem létezik, továbbá az orvos sem tudja ilyenkor kitapintani (sokszor még hasi uh-val sem látszik). Össze-vissza beszélsz és az írásaidból ítélve nem hiszem, hogy azért, mert az orvosok (minden orvos, akivel találkozott), orbitális baromságokkal traktált.

Remélem nem volt túl hosszú egybefüggő szöveg ahhoz, hogy el tudd olvasni! Minden jót, és remélem a baba a lehető legjobb sorsot kapja, amit megérdemel!

2012. nov. 22. 15:04
 38/47 anonim ***** válasza:

"Ha kicsit beleolvasnál kedves Jogász Dr. úr, akkor láthatnád,h igen voltam nőgyógyásznál... Jó reggelt."

Én ezt tegező formulának olvastam... lehet, hogy én vagyok tudatlan. Szóval ez a felháborodása is teljesen alaptalan kedves hölgyem, továbbá ezen az oldalon általánosan elfogadott formula a tegezés. Legközelebb fogalmazza bele a kérdésébe, hogy elvárja a magázást mindenkitől!

2012. nov. 22. 15:10
 39/47 anonim ***** válasza:
54%

Röntgen: az elején mindent vagy semmit elven van: ha ártott volna a babának, már elvetéltél volna.

Gyógyszerek: sokra csak biztonságból írják rá. Van a neten több oldal is, ahol orvos leírja, hogy melyiket szabad szedni a terhesség melyik harmadában. Keress rá terhesség alatt is szedhető gyógyszerek címén. Ha a tiedek nincs közte, darabra kérdezd meg egy genetikustól. Amúgy is menj el hozzá.

Abortusz: az orvosok elég könnyen ajánlgathatják, mert nekik az nulla fájdalom és kisebb kockázat. Pár hónapja volt itt az oldalon egy anyuka, akinek cisztát mutatott az UH a baba fejében, és az orvos abortuszra akarta küldeni-szinte semmi gondolkodáse ilehetőséget nem hagyva. a javaslatunkra elment egy másik orvoshoz, aki mondta, hogy hülyeség, el fog múlni. Még nem szült, és már nincs ott a ciszta a baba fejében. Az abortusz elég súlyos dolog, ezt te is érzed, nem szabad egy vélemény alapján dönteni. Van időd, mert beteg babát 12. hét után is elvesznek. Szerintem, a kommentjeid alapján lelkileg belerokkannál az abortuszba. Nézd, az így is úgy is megvisel, ezért inkább vizsgáltass ki mindent alaposan. Simán lehet, hogy semmi baja nincs a babádnak, te meg, ha elveteted így egy véleményre, egész életedben azon rágódnál, hogy "de mi lett volna, lehet, hogy mégsem volt beteg"

Majd számolj be a fejleményekről!

2012. nov. 22. 18:52
 40/47 anonim ***** válasza:
És az orvosok is azok!!
2013. márc. 15. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!