Sajnos abortuszom lesz. Túl sok erős fájdalom csillapítót szedtem közben megfogant?
érez, igen
de nem akarok még én is beléd rúgni, elég bajod van enélkül is
az bizony egy kicsi ember már, ha tetszik a T. válaszolóknak, ha nem
Sosem szeretem egyik pártot se fogni abortusz ellen vagy emllett, ez mindenkinek a maga döntése kell, hogy legyen. Az biztos, hogy nekünk a 6. héten már dobogott a kis szíve, amin én ott zokogtam a meghatottságtól. Hogy érez-e? Azt szerintem nem tudhatjuk.
Amúgy az ilyen korai terhesség alatti röntgen még nem okoz semmilyen problémát, csak később, sőt, szerintem a gyógyszerek miatt sem kell feltétlenül aggódni, amíg nem történt meg a beágyazódás. Nekem az orvosom durván fogalmazva azt mondta, hogy ha ezek olyan szinten befolyásolnak bármit is, akkor egy erősebb vérzéssel elmegy a baba, úgy, hogy akár ki sem derül a terhesség. Szerintem felelőtlenség olyat kijelenteni, hogy biztosan beteg lesz, főleg ha amúgy megtartanád!!!
Képzeld el emberek milyen életet élnek az első hónapban, amíg nem tudják, hogy babájuk van (nekünk pl. nem tervezett baba volt, cigiztem, buliztam sokat, hatalmasakat táncoltam, kézilabdáztam stb., és hál Istennek semmi baja a babámnak).
Ha ennyire félsz, én a helyedben legalább akkor megvárnám az első olyan uh-vizsgálatot, ahol alaposabban meg tudják mérni és át tudják vizsgálni a babát még a 12. hét előtt, és utána döntenék (vagy akár egyéb vizsgálatokat is megcsináltatnék). Ha tényleg megatartanád amúgy a babát és nem csak azért mondod, hogy itt ne menjenek neked rosszindulatú válaszolók, akkor ezeket a lépéseket megteszed mielőtt kijelented, hogy elveteted. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!