Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sajnos abortuszom lesz. Túl...

Sajnos abortuszom lesz. Túl sok erős fájdalom csillapítót szedtem közben megfogant?

Figyelt kérdés
Azért döntöttem így háziorvos jelenlétében mert félő, sőt meg sem cáfolták,h beteg lenne. A másik az hogy röntgenen is voltam nagyjából a fogantatás napjaiban. Erre a nőgyógyászom azt mondta,h hooohó az nem veszélyes... de akkor miért van kiírva minden ajtóra és kórházba,h gyermekek és terhesnők ne kerüljenek az RTG sugár közelébe??????? Sok minden Sz....t olvastam az abortuszról 1 etlen kérdésem az lenne,h egy 9hetes baba ebből érez-e valamit. Mert iszonyatosan fáj és én annyira megtartanám csak az a sok szar amit be kellett szednem az arcüregem és a vesém miatt meg az inyekciók... ááááá

2012. nov. 21. 20:52
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Elvileg genetikai tanácsadó a neve. Én az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben voltam ilyenen, de az Budapesten van. Kérdezgess a kórházban, a házidokinál, mindenkinél... vagy keress magándokit, az tuti van valamelyik közeli városban. Tudom, hogy drágák, de ha a gyerek életet a tét, inkább ez legyen, mint egész életedben a kétely, hogy hátha megszülhettem volna....
2012. nov. 21. 21:38
 12/47 A kérdező kommentje:
Magán rendelőbe járok. Csak annyi a külömbség,h eza doki közben belgyógyász a kórházban... de van magán rendelése... és hát nem vizsgált meg na... nem voltak műszerei... a 2hetes terhességet is ujjal tapizta ki. utána utalt be ultrahangra akkor voltam a 2hetes helyett 6hetes....
2012. nov. 21. 21:41
 13/47 A kérdező kommentje:
Soha sem jártam SZTK rendelőbe... jajj basszus ez kemény.... Most normálisabb magán dokinál megvan minden kellék?????
2012. nov. 21. 21:42
 14/47 anonim ***** válasza:
Melyik nagyvárosok közelében laktok? (4. és 8. válaszoló vagyok)
2012. nov. 21. 21:42
 15/47 anonim ***** válasza:
Igen, nekem a magándokim mindent helyben megcsinált, az ultrahangot is, sőt, jobb minőségben, mint az sztk-ban. és egyáltalán nem volt egetrengetően drága.
2012. nov. 21. 21:43
 16/47 A kérdező kommentje:
Most is ez van bennem,h mi van ha megszülhetem... mi van ha nem... és ha megszülöm és beteg... ha nem beszél vagy nincs tudata és ha semmi baja így fexek le hetek óta...... és így kelek fel minden nap
2012. nov. 21. 21:43
 17/47 A kérdező kommentje:
Hatvan-Gyöngyös
2012. nov. 21. 21:44
 18/47 A kérdező kommentje:
4-8-9 Válaszoló. Neked miért kellett oda menned... mi volt a baj? Ha nem túl indiszkrét?
2012. nov. 21. 21:46
 19/47 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az előbb rossz írtam: a 4-es és a 9-es válasz az enyém (nem a 8-as), de nekem nem kellett oda mennem, én csak hallottam róla, de a dokim így is nagyon alaposan elvégezte a genetikai uh-t, de mivel minden rendben volt, nem küldött tovább.
2012. nov. 21. 21:51
 20/47 anonim ***** válasza:
Ne háziorvostól informálódj, hanem genetikushoz menj el. Az talán még ért is hozzá....
2012. nov. 21. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!