Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sajnos abortuszom lesz. Túl...

Sajnos abortuszom lesz. Túl sok erős fájdalom csillapítót szedtem közben megfogant?

Figyelt kérdés
Azért döntöttem így háziorvos jelenlétében mert félő, sőt meg sem cáfolták,h beteg lenne. A másik az hogy röntgenen is voltam nagyjából a fogantatás napjaiban. Erre a nőgyógyászom azt mondta,h hooohó az nem veszélyes... de akkor miért van kiírva minden ajtóra és kórházba,h gyermekek és terhesnők ne kerüljenek az RTG sugár közelébe??????? Sok minden Sz....t olvastam az abortuszról 1 etlen kérdésem az lenne,h egy 9hetes baba ebből érez-e valamit. Mert iszonyatosan fáj és én annyira megtartanám csak az a sok szar amit be kellett szednem az arcüregem és a vesém miatt meg az inyekciók... ááááá

2012. nov. 21. 20:52
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Hát felénk a házi orvos sem sík hülye... tehát... ő belgyógyász...... De persze értem...
2012. nov. 21. 22:07
 22/47 anonim ***** válasza:
Terhesség esetén nem háziorvoshoz vagy belgyógyászhoz kell menni, hanem szülész-nőgyógyászhoz. Persze nem sík hülyék, én jogász vagyok, én sem vagyok sík hülye, mégsem végzem kismamák vizsgálatát és nem döntök életekről!!!
2012. nov. 21. 22:12
 23/47 A kérdező kommentje:
Ha kicsit beleolvasnál kedves Jogász Dr. úr, akkor láthatnád,h igen voltam nőgyógyásznál... Jó reggelt.
2012. nov. 21. 22:23
 24/47 A kérdező kommentje:
Eleve nőgyógyász küldhet UH-ra..... nem gyanús???
2012. nov. 21. 22:23
 25/47 anonim ***** válasza:
Oké, "kedves" kérdező, eddig próbáltam kedvesen és segítőkészen válaszolni az amúgy egyre össze-visszább kérdésedre és kommentjeidre, amikből kezdem azt feltételezni, hogy a fele nem igaz a leírtaknak. De látom a jóindulat ebben a világban nem elég ahhoz, hogy másokból is legalább olyan viszonyulást váltson ki. Csinálj amit akarsz, menj még el párszor belgyógyászhoz és háziorvoshoz és a tanácsukra vetesd el a gyerekedet, mialatt leszólod azokat, akik segíteni próbálnak!
2012. nov. 21. 22:31
 26/47 anonim ***** válasza:

"1 etlen kérdésem az lenne,h egy 9hetes baba ebből érez-e valamit. " - Kérdező, nem, nem érez fájdalmat:

[link]

2012. nov. 22. 09:18
 27/47 anonim ***** válasza:

Kérdező (#2)"egyszerűen nem értem.... nem tudom megérteni,h mi ez a feldarabolás...... miért nem lehet elaltatni... ? ... és akkor jön ez a hülyeségek,h hogy szedik ki szerencsétlent. Hát én belerokkanok" ... hát bizony így jár az ember, ha szakmai kérdésekben hozzáértők helyett vonalas magzatvédőktől akar informálódni...

Amikor nálunk anno a párom volt hasonló helyzetben, amíg mi genetikai infók után futottunk egy adott gyógyszerről, az embrió volt szives megoldani a kérdést, és úriasan távozott magától, úgy, hogy utána semmi beavatkozásra sem volt szükség.

2012. nov. 22. 09:50
 28/47 anonim ***** válasza:

az első 4 hétben a mindent vagy semmit elv érvényesül, vagy elmegy a baba, vagy ha megmarad, akkor életképes.

a röntgen a fogantatás napján nem para. keress fel egy genetikai tanácsadót. de azt, hogy "talán" beteg lesz nem tudod kiszűrni sajnos.

2012. nov. 22. 12:06
 29/47 anonim ***** válasza:

Kedves ucsó, a röntgen-téma egyszerűen túl van parázva a köztudatban... a dolog onnan ered, hogy vagy 60 évig nem létezett ultrahang, csak röntgen (cc. 1900-1960), és az akkori, a mainál jóval kezdetlegesebb, sokszoros sugárterheléssel dolgozó kütyükkel orrba-szájba röntgenezték a kismamákat... ebből persze voltak gondok, amitől mára (legalábbis a köztudat) átesett a ló túlsó oldalára. A mai korszerű röntgen gépekkel, egy sima felvételtől, pláne ha az nem is a genitáliákra irányul, a világon semmiféle baja nem lesz egy embriónak... ugye még itthon is ezerszámra élnek nők, akik nem tudván még, hogy terhesek, elmentek tüdőszűrésre pl... és hallott ettől valaha is bárki, bármit, ami komolyan vehető szakmai infó?

Szerintem ha a terhes nők széles körben tudnának a természetes háttérsugárzásról (ami részint a kozmoszból, részint a Föld kőzeteiből jön) egy részük ólomfalú pincébe vonulna a terhessége alatt, abszolút nem törődve vele, hogy az emberiség emellett alakult ki és fejlődik évmilliók óta. Mert hát "jaj, sugár..."

2012. nov. 22. 12:20
 30/47 anonim ***** válasza:

"Magán rendelőbe járok. Csak annyi a külömbség,h eza doki közben belgyógyász a kórházban... de van magán rendelése... és hát nem vizsgált meg na... nem voltak műszerei... a 2hetes terhességet is ujjal tapizta ki. utána utalt be ultrahangra akkor voltam a 2hetes helyett 6hetes...."

Ezek szerint a "belgyógyász" utalt be uh-ra, amire képzeld, nem csak nőgyógyász utalhat be. De egy rendes nőgyógyász magánrendelőjében van is készülék, nincs szükség beutalni. Szedd össze a dolgokat, mert egyre-egyre több ellentmondás van a mesédben!!!

2012. nov. 22. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!