Noémi556 kérdése:
Leforráztam magam. Mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! az a helyzet,hogy szombat este a serpenyő megburult és ráömlött a kezemre a forró olaj!a jobb kézfejem fele és az ujjaim is pirosak,van egy piros folt rajta és hólyagos is..már 3.napja nincs változás.mivel kenjem?hogy múlhat el minél hamarabb? Mit csináljak?2012. nov. 13. 14:15
1/5 anonim válasza:
Nekem az aloe vera növény nedve segitett, tehát nem aloeverás kenőcs hanem magának a növénynek a nedve.
2/5 sippara válasza:
én mondjuk még szombat este orvoshoz mentem volna vele, mostanra maradt az aloe... esetleg imádkozz, ha vallásos vagy, három nappal később már nem sok mindent lehet tenni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.:) hát aloe verám nincs de megpróbálok valamit..)
2012. nov. 13. 14:45
4/5 A kérdező kommentje:
esetleg mennyi idő múlva múlhat el?
2012. nov. 13. 14:46
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm..elmentem kórházba és lefertőtlenitették,bekötötték.
2012. nov. 14. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!