Pár napja leforráztam a lábfejem, de mindig feltépődik a varrat, szerintetek?
Figyelt kérdés
3 napja ráfröccsent a lábfejemre a lobogó víz és lejött a 3cmes körben. Már elkezdett varrasodni, de nekem dolgoznom kell és a zokni alá betadinos gézpólyát teszek, hogy ne ragadjon bele a zoknim. De így este mikor hazaérek mindig beleragad a pólya és letépi a varr egy részét. Mit tehetnék?2012. nov. 12. 22:45
1/6 anonim válasza:
Le kell áztatni a gézt. Irix spré nagyon hatásos rá.
2/6 anonim válasza:
vagy ha nem akarsz költeni, főzöl gyorsan kamillás vizet, és azzal leöntöd, utána feltudod szedni a pólyát, gyógyít is egyben
3/6 anonim válasza:
Hát ezzel balesetire kellett volna menned. Ilyen fokú égési sérülésnél tetanuszt szoktak adni...
4/6 A kérdező kommentje:
tekintve hogy minden kötözésnél levolt fertőtlenítve betadinnal, nemtartottam fontosnak :) Köszi a válaszokat!
2012. nov. 13. 09:03
5/6 anonim válasza:
Nekem a kezemen volt hasonló égés. Én vastagon bekentem esténként körömvirág krémmel, bekötöztem.. 3-4 nap után már szépen gyógyult...
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. nov. 13. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!