Leforráztam magam olajjal. Mit tegyek rá?
Figyelt kérdés
megtanultam,hogy soha ne rövidnadrágban süssem a husit.
eléggé fáj,ráadásul érzékeny terület(hasam alja+combom) mit tegyek rá? tenyérnyi piros foltok.
2010. aug. 10. 23:16
1/5 anonim válasza:
szerintem hideg vizes rongy/törülköző
2/5 anonim válasza:
Hideg vízzel borogasd. De ha tenyérnyi foltokról van szó, akkor szerintem irány a baleseti ügyelet. Hólyagosodik is?
3/5 A kérdező kommentje:
nem,csak nagyon vörös. nem az egészre ment olaj,csak pár csepp,és körülötte vörös a bőr nagy felületen. két helyen,hasamon meg combomon.
2010. aug. 10. 23:23
4/5 anonim válasza:
Holnap reggel menj a patikába és kérj Irix spray-t. Ez kifejezetten égési sérülésre való, nekem rengetegszer bevált. Az ára kb 1100-1200 Ft között van.Addig is sokszor tedd hideg víz alá, hosszú percekig. És ne kösd be semmivel.De után orvohoz is el kéne menni, de nem tudsz éjszakai ügyeletes gyógyszertárat? Fontos az a Spray, hidd el. Jobbulást.
5/5 A kérdező kommentje:
bekentem most hirtelen bepanthennel,előtte egy kicsit borogattam,most megint vizesruha van rajta. nagyon éget :(
2010. aug. 10. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!