Tegnap csúnyán megégettem magam forró olajjal, sütés közben magamra csaptam véletlenül kb egy deci olajat, az állam, a nyakam és a vállam is nagyon csúnya, mikorra múlik el a seb?
Ne nyúlj hozzá, ne szedd le a bőrt, amíg orvos nem látott.
Én is égettem így magam meg a csuklómon, és a sokáig látszó heges rész az volt, ahol lekapartam a hólyagot, az érintetlen rész sokkal gyorsabban gyógyult.
És hát biztatni nem tudlak, nem fog gyorsan elmúlni.
Uhh, sajnálom.
Amúgy akkor kellett volna rögtön ügyeletre menni, mivel tetanuszt is adni szoktak, lekezelik, stb.
Hát olaj nem tudom, hogy gyógyul, reméljük a legjobbakat, de ha az orvos azt mondja, naponta kötözés, akkor az úgy is legyen.
Barátnőm vízzel forrázta magát, de aránylag nyom nélkül begyógyul, másik ismerősöm még pici korában tejjel égette le a fél mellkasát, több műtét után is látszik. (de a tej forráspontja elég magas, az olajé nem)
Ha meg a munkahelyeden bárki beszólna, nyugodtan üsd le szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!