Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Leforráztam magam. Mit tegyek?

Leforráztam magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Midre ment a forró víz?
2010. ápr. 1. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
hidegvíz órákon át
2010. ápr. 1. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Hűsítsd hideg víz alatt, aztán fújj rá Írix-et, ha van otthon. Vagy Sudocrem, az is jó égési sérülésekre.
2010. ápr. 1. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Anyagzsepit áztass be ecetbe és azt tedd rá. Így nem fog felhólyagosodni sem.
2010. ápr. 1. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
ezt az ecetes dolgot kihagynám!!
2010. ápr. 1. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:
délután 3 körül történt.karomra ment.de az egészre.egész délután borogattam és hideg vízben tapicskoltam.mostanra jobb lett, de vörös az egész karom és 1-2 helyen már hólyagos.gondolom 1-2 nap alatt ez sokkal rosszab lesz..vagy mégsem?
2010. ápr. 1. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
hát kend be szappannal ha annyira zavar. én meg forró olajjal "forráztam" le az egész kezem, azaz az ujjaim hegyétől kezdve a csuklómig. nem tettem rá semmit, 1 hét múlva lejött a megbarnult, megszáradt bőr, most piros, de már múlik.
2010. ápr. 1. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezért mondom, hogy holnap menj be egy patikába, vagy drogériába és vegyél egy kis tégely Sudocremet. Általában popsikrémnek használják babáknak, de nem csak erre való. Égési, fagyási sérülésre is jó, meg sok másra is, mert hámosít. Nagyon hamar rendbe fogja hozni.
2010. ápr. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!