Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az állatokon lévő bolhák, az...

Az állatokon lévő bolhák, az emberre is rámásznak és megcsípik őket?

Figyelt kérdés
Kicsi fekete lapos rovar, szokott rajtam lenni, a lábamon, és attól félek, hogy ez bolha ami a macskámról jött rám. Tiszta csípés már az egész lábam, ez bolha, vagy milyen rovar? Már utánanéztem a neten, de semmit nem találtam.
2009. aug. 4. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha még ugrál is,akkor biztos bolha,és nem csak a lábadra ugrik.
2009. aug. 4. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg bolha, de úgy emberen megmaradni, mint a macskán, nem tud, csak időnként megcsípnek (főleg, ha már elég sokan vannak), mert épp közel vagy.

Sürgősen bolhátlanítsd valami spray-vel vagy cseppel(Frontline alegjobb) mert ha bolhás a macska, akkor az neki is viszket és fáj, csak nem akarod, hogy szenvedjen szegény...

2009. aug. 4. 15:43
 3/3 anonim válasza:

Sajnos én is ebben a cipőben járok.

Igen valószínű, hogy az bolha.

Hogyan szabadulj meg tőlük? Gőzöm sincs! Nekem a szobámba tanyáznak és éjjelente csipkednek agyon.Már egy hónapja minden nap porszívózom, beszórom az ágyam, szobám bolhaírtóval, felmosok forróvízzel, diófaleveleket is pakoltam ki. Egyszóval minden apró trükköt kipróbáltam és még mindig van rajtam új csípés!!! Elegem van belőlük!!!

Kérlek ha neked sikerült megszabadulni tőlük akkor írj, hogy hogyan!

2009. aug. 4. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!