Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem utáljátok az olyan csajoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem utáljátok az olyan csajokat, akik rámásznak a pasitokra a szemetek előtt?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyok a párommal, ez a csaj a csoporttársa. Most kezdtem én is arra a fősulira járni, de ez a csaj szinte rámászik a pasimra a jelenlétemben. Egyszer párom ült a fotelben, engem várt, mert én diákigazolványért álltam sorba. Erre a csaj odabújt hozzá, hogy megadja neki az e-mail címét, mert állítólag az egyik előadás anyaga kellett volna neki. Amint megláttam rögtön távolabb ugrott páromtól. Ma meg elkezdte simogatni, amikor párom jött oda hozzám.

Annyira mérges vagyok, hogy hihetetlen. Amikor mondtam a páromnak, ő visszakérdezett, hogy komolyan gondolom-e, hogy ő akar a csajtól vmit. Ezt elég lekezelően mondta.

Konkrétan nem is ezzel van a bajom, csak kimondhatatlanul idegesít, hogy a kis p*csának még van képe az orrom előtt csinálni. :@

2009. okt. 6. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
én ha csaj lennék vennék egy jó acélbetkóst azt pofánrúgnám a kiscsajt
2009. okt. 6. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
én csaj vagyok és egyetértek az elsővel :D ha szeretnéd kölcsön adhatom
2009. okt. 6. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
énis kölcsön adom, de meg is teszem neked:D (első voltam)
2009. okt. 6. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Elmagyaráznám a csajnak, hogy ne bújjon az én pasimhoz, mert az az én dolgom. Csak tudod, itt a pasi is hagyja.

Bezzeg ő fel lenne háborodva, ha te más pasihoz bújnál oda... És amúgy is ki nem állhatom az olyan nőket, akik direkt olyan manuszokra mozdulnak rá, akiknek tudják hogy van valakijük, vagy nősek és családjuk van.

Persze mindenhez 2 ember kell.

2009. okt. 6. 19:08
 5/12 anonim válasza:
66%

Lehetsz mérges a lányra is, de ez leginkább a pasidon múlik, hogy hagyja... nyilván tetszik neki, hogy más lány is nyomul nála, de ha azzal az alapvető dologgal sincs tisztában, hogy ez neked hogy esik.... vagy talán nem is érdekli? :)

F/28

2009. okt. 6. 19:28
 6/12 A kérdező kommentje:

Ő nem veszi észre. Nem feltűnően csinálja, de én eléggé megérzem az emberek hangulatát, illetve szándékát. Amikor mondtam neki, hogy hogy odabújt hozzá a csaj, akkor mondta, hogy ő nem vette észre, meg valószínű csak látni akarta, hogy ő mit ír.

De ha meg tetszik neki, hogy az a csaj tapizza, akkor menjen át hozzá. A csaj amúgy is kifejezetten parasztlányka beütésű, szal ha az a csaj kell neki, akkor nem tudja mit veszít velem.

2009. okt. 6. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Am egycsomó ilyen csajjal sztem az van, h nem is akarnak semmit a psidtól, csak szeretnének egy kicsit "szórakozni". Pl.: begborzolják a haját, megölelik, húzogatják a pulcsiját, meg hasonlók. Személy szerint én is meg tudok őrülni az ilyenektől!

Am van olyan fiú is, aki szerintem nem is élvezni ezt, mert láttam már olyat, h a csaj háta mögött fintorgott....xD Az meg végképp pofátlanság, h az orrod előtt csinálja, úgyhogy én a helyedben elbeszélgetnék vele...

2009. okt. 6. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Hidd el tudja ő mivan, csak kiélvezi a helyzetet :)
2009. okt. 6. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha az én pasimat a jelenlétemben másik csaj tapizza akkor én rendesen megtépném.Volt már olyan hogy egy csaj valakitől megszerezte a pasim telefonszámát és éjszaka hivogatta én felhívtam egyszer de ugy leoltottam hogy még a hírét se lehetett hallani :D Tudom hogy nem helyes amit teszek de bennem van ez az ösztön,hogy ha kell foggal körömmel harcolok a nagy Ő-ért.
2009. okt. 6. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
nem tudom mit szólna a párod ha ezt csinálná vki a szeme előtt és te ugyanolyan flegmán azt mondanád h: nem jön be neked a pasi. hát ez gáz, és még simogatja, akkor mi van ha nem vagy ott? akkor vajon mit csinál. ez 1 bunkó r*banc, én azért elé állnék h mit képzel magáról. nem tudom h tudod tűrni szó nélkül. úgy látom a párodnak meg jólesik ha simogatják....
2009. okt. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!