Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, utáljátok, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, utáljátok, ha a barátnőtök sír?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül hiszti miatt vagy mert szomorúak inkább túlérzékenyek és akár örömükben is sírnak vagy túl sok dolgon meghatódnak pl ha azt mondjátok nekik h szeretitek nagyon romantikus helyen vagy szöveg környezetben.Ez zavaró?
2011. máj. 19. 19:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik egy síró nő látványa. Előtör belőlem a férfi ösztön, hogy meg kell védenem.
2011. máj. 19. 19:06
 2/16 tsz-tag ***** válasza:
attól függ...én rühellem de ez az aktuális bnőm miatt van...hatalmas vita, hülye és nemismeri be hogy ő baszta el és állandóan bőg, bepörög és nem lehet beszélni vele csak hajtogatja a fas.zságát
2011. máj. 19. 19:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
tsz-tag te aztán egy megértő, figyelmes és kedves partner lehetsz:P
2011. máj. 19. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha seggbe kapja és elbőgi magát az bejön
2011. máj. 19. 19:10
 5/16 anonim válasza:

Jaj dehogyis! A sírással semmi baj nincs.

A gond az lehet, ha a sírásnak célja van... na azt viszont senki nem szereti, és sajnos az a gyakoribb.

2011. máj. 19. 19:13
 6/16 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Ritka nagy parasztnak kell lenni ahhoz, hogy valaki utálja ha a barátnője sír.

Aki meg olyan szarban van a barátnőjével, hogy az folyton sír miatta - minek vannak együtt?? Dugni jó, de ha sír, az már nem tetszik? És ezek csodálkoznak, mikor kopp van...

2011. máj. 19. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Kívánom a tsz-tagot becsmérlőknek, hogy kerüljenek össze egy ugyanolyan önfejű, csökönyös pasival! Kíváncsi lennék, meddig bírnátok mellette, ha mindig csak titeket hibáztatna, és a büdös életbe se ismerné el, hogy ő hibázott! FOGALMATOK nincsen arról, hogy ez mennyire egy szánnivaló, idegesítő, és undorító dolog! Főleg, ha még bőgéssel akarja elérni, hogy megessen rajtunk a szívünk, és aztán elkönyveljék, hogy "Na, megint én győztem!!"...
2011. máj. 19. 19:18
 8/16 anonim ***** válasza:
rajtuk*..
2011. máj. 19. 19:19
 9/16 Smartguy86 ***** válasza:
Jah, mert ugye mindig csak a másik lehet a hibás :D
2011. máj. 19. 19:21
 10/16 tsz-tag ***** válasza:
kedves 19:13....fingod sincs milyen a kapcsolatunk, és melyikünk milyen ember...ugyancsak fingod sincs hogy mik a viták okai...erről ennyit.Különben meg ki a f.sz szereti ha egy másik ember sír?Ha valaki azt mondja nekem hogy szereti az kárörvendésre utal nálam...
2011. máj. 19. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!