Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, utáljátok, ha a barátnőtök sír?
19:21
Ti nők PONTOSAN ezt gondoljátok! Eljátszátok a kis törékeny virágszálat, akivel finoman kell bánni, de ha elbasszátok, és a pasi kiakad, akkor meg a pasi a bunkó szemét állat, hogy hogy merészelt kiakadni! De ha titeket ér atrocitás, akkor besértődtök, és rögtön nektek áll feljebb!.. Álszentek vagytok, az a nagy büdös igazság...
nem utálom
csak mivel pasi vagyok az ilyen érzelgős szitukban kicsit tanácstalan vagyok, ez lelkizős nyálas duma nem megy nekem
mondtam is már neki én bunkó pasi vagyok, ha valami gond van mi berugunk, nem sírunk
szóval nem gáz, csak nem értek a szituhoz
19:25
Jójó ne bántsál máá :D Amúgy se vagyok nő. Éppen arra céloztam, hogy a kedves válaszoló szerint mindig csak más lehet a hibás, de sosem a nő, mert ő annyira gondoskodó :D
Óugggyankérem... felelősség, az smafu, csak mindig hárítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!