Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, utáljátok, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, utáljátok, ha a barátnőtök sír?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül hiszti miatt vagy mert szomorúak inkább túlérzékenyek és akár örömükben is sírnak vagy túl sok dolgon meghatódnak pl ha azt mondjátok nekik h szeretitek nagyon romantikus helyen vagy szöveg környezetben.Ez zavaró?
2011. máj. 19. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

19:21

Ti nők PONTOSAN ezt gondoljátok! Eljátszátok a kis törékeny virágszálat, akivel finoman kell bánni, de ha elbasszátok, és a pasi kiakad, akkor meg a pasi a bunkó szemét állat, hogy hogy merészelt kiakadni! De ha titeket ér atrocitás, akkor besértődtök, és rögtön nektek áll feljebb!.. Álszentek vagytok, az a nagy büdös igazság...

2011. máj. 19. 19:25
 12/16 tsz-tag ***** válasza:
köszönöm az illetőnek aki a védelmembe áll...na egy kis jellemzés.Megszólja ha elmegyek 4 évente szavazni,semmi célja az életbe, nemtörődöm önző ember aki csak magának akar.Egy példa a vitánkra, régen msn eztem vele aztmondja tud egy trükköt amivel kifagyaszt az msn ből, mondom ok...másnap irja hogy de szemét vagyok hogy letiltottam.(jött neki egy angol nyelvü levél amibe az állt hogy én letiltottam reggel 9:30 kor angol időszámitás szerint(ami 12 órás és nem 24))a hülye azt sem tudta értelmezni mi van a levélbe és úgy rúg belém...nemegyszer szakításon állt a dolog és visszabőgte magát mindig, tudja hogy szar a kapcsolat és én is...és ennek ellenére ha sikerül visszabőgnie magát ugyanott folytatja ahol abbahagyta.Megnézném mit kezdenél te egy ilyen emberrel...
2011. máj. 19. 19:26
 13/16 R3al ***** válasza:
Ha lenne barátnőm... nem bánnám... megvigasztalnám, bár amilyen szar a lelki világom most én sírnék előbb :|
2011. máj. 19. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet.Ha a szeretett nő sír,olyankor vhogy nekem még szebb.Persze ha minden apró szarságon elsírja magát az egy idő után fárasztó.De amúgy.. egy síró nő olyan szép :$ Meg vhogy bensőséges a pillanat.Tudom,beteg vagyok.. :$ :S
2011. máj. 19. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:

nem utálom

csak mivel pasi vagyok az ilyen érzelgős szitukban kicsit tanácstalan vagyok, ez lelkizős nyálas duma nem megy nekem

mondtam is már neki én bunkó pasi vagyok, ha valami gond van mi berugunk, nem sírunk

szóval nem gáz, csak nem értek a szituhoz

2011. máj. 19. 20:51
 16/16 Smartguy86 ***** válasza:

19:25

Jójó ne bántsál máá :D Amúgy se vagyok nő. Éppen arra céloztam, hogy a kedves válaszoló szerint mindig csak más lehet a hibás, de sosem a nő, mert ő annyira gondoskodó :D

Óugggyankérem... felelősség, az smafu, csak mindig hárítani...

2011. máj. 20. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!