Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem utáljátok az olyan csajokat, akik rámásznak a pasitokra a szemetek előtt?
3 és fél éve vagyok a párommal, ez a csaj a csoporttársa. Most kezdtem én is arra a fősulira járni, de ez a csaj szinte rámászik a pasimra a jelenlétemben. Egyszer párom ült a fotelben, engem várt, mert én diákigazolványért álltam sorba. Erre a csaj odabújt hozzá, hogy megadja neki az e-mail címét, mert állítólag az egyik előadás anyaga kellett volna neki. Amint megláttam rögtön távolabb ugrott páromtól. Ma meg elkezdte simogatni, amikor párom jött oda hozzám.
Annyira mérges vagyok, hogy hihetetlen. Amikor mondtam a páromnak, ő visszakérdezett, hogy komolyan gondolom-e, hogy ő akar a csajtól vmit. Ezt elég lekezelően mondta.
Konkrétan nem is ezzel van a bajom, csak kimondhatatlanul idegesít, hogy a kis p*csának még van képe az orrom előtt csinálni. :@
Nem nekem kell elhajtani. Ma párom pl olyat csinált, hogy a csaj odaült mellé, persze az én helyemre, mert wc-re mentem, párom meg felállt mellőle, és a wc előtt várt meg engem.
Aztán a csaj olyan rezzenéstelen arccal ült, mint akit nem most ráztak le... és persze azt nézte, mit reagálok a helyzetre.
Engem csak kifejezetten idegesít már a jelenléte is, mert azzal nem akarom lejáratni párom, hogy kiosztom a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!