Az állatok bolhái az embert is megcsípik? Hogy lehet kiirtani a bolhákat?
Nekem ismerős, mert van disznó, kecske, is.
Elég nehéz kiirtani, ha nem tudod, hogy hol van. Melyik ruhába.
A most hordott ruhákat, és az ágyneműt, valamint pizsomát érdemes meleg hőfokon kimosni. Vagy ugyanezeket a fagyasztóba tenni egy napra. Attól elpusztul.
A macskabolha megcsípi az embert is, a kutyáé nem. A macskának vegyetek Frontline spray-t, és jól nyomjátok be vele a szőrét. Hónapokra eltűnnek a bolhák. Drága szer, de talán ez az egyetlen tényleg megbízható, a nyakörvek pl. nem érnek túl sokat.
Én az ággyal nem tennék semmit, mert ha a macska bolhamentes lesz, akkor az ágyból is kiköltöznek, ugyanis az embert nem szeretik annyira, hogy ott maradjanak miattatok.
Na, de akkor minden ruhám? a székemen is szokott ülni, és tegnap észre vettem, hogy a kabátom csupa macskaszőr :S
Nem tudom hol kezdjem... most is vakarózok mint egy rühes... pedig nem vagyunk koszosak, de nem gondoltam volna, hogy ennyi bolhát összeszedd szerencsétlen állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!