Mivel lehet kiírtani a zsizsiket? A forrást már megsemmisítettem, de még mindig vannak.
Semmivel,mindent ki kell dobni,és fertőtleníteni a polcokat
(liszt,cukor,zsemlemorzsa,bab,lencse,pudingpor,sütőpor stb)
Mi az ami zsizsikes? Bab,kukorica?
Mi a kukoricát zárható müanyag hordókban tároljuk,és legázosítjuk.A gáz sima széndioxid,védőgázas hegesztő készülék palackjában ilyen van.Nem mérgező tehát a kukoricának nem lesz semmi baja.Csak annyi hogy a gáz kiszoritja a hordókból a levegőt,és igy nem marad életben semmilyen kártevő benne.
Először a kenyértartó környékén láttam. Elkezdtem keresni; liszt, zsemlemorzsa, búzadara stb tiszta, a kakaó viszont tele volt járatokkal. Azt ki is dobtam. Meg volt egy mellékvágányon lévő kenyérpirító is, abban is tanyázott néhány egyed. Babot csak a fagyasztóban tartok. Azóta is találkozok ilyen bogarakkal, de most már elbizonytalanodtam, hogy zsizsik-e. Akkora mint egy muslinca, barna, és kemény kitines, repül. rohadt idegesítő, ráadásul van egy pici babám, és félek, hogy belemegy a tápszerbe. Lehet, h hűtőbe teszem, ha nem árt neki...
Köszönöm a válaszokat, ha pár nap múlva sem lesz javulás, kidobok mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!