A mai fiúknak miért csak az olyan lányok "tetszenek", akik rázzák magukat, és mindenkire rámásznak?!
Figyelt kérdés
A fiatalabb srácokra gondolok.
És nagyon elegem van már ebből, mert az ilyen lányokkal járnak, az ilyen lányokhoz mennek oda beszélgetni, stb.
Nagyon elkeserítő egy dolog szerintem. :///
2011. júl. 5. 20:18
1/17 anonim válasza:
Aztán ha megkapták amit akartak,ezeket a lányokat hagyják ott és röhögik ki.
...
Ne keseredj el,most kilátástalannak látszik,de ahogy jön meg az eszük-a fiúknak-,egyre kevésbé vágynak azokra a lányokra,és egyre inkább keresik a normális lányok társaságát.Hidd el.
2/17 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem így van. :D
17/F
3/17 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de ez annyira idegesítő, hogy nem látják a fától az erdőt. :|
bundáskenyér93: Elhiszem :)
2011. júl. 5. 20:24
4/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem csak ilyenek vannak. Azért őket veszed észre, mert nekik nagyobb a hangjuk. Egyébként szerintem ez azért lehet, mert ebben a korban érdeklődnek inkább a szex iránt, most még új nekik, így kell nekik a szép, nagy mellű csaj. Később, mikor már családot szeretnének alapítani, akkor kezdenek érdeklődni a normális lányok után.
7/17 anonim válasza:
Igen,és nem hallok mást csak h jaj mér ekkora ríbanc minden lány,jaj mért nincsen már valaki aki nem öltözködik ilyen kurväsan,miért minden csaj csont és bőr,így kurvä ez,úgy kurvä az,aztán mégis ilyen csajok kellenek nekik.
8/17 A kérdező kommentje:
Poontosan így van, ahogy mondod!! :o:/
2011. júl. 5. 20:41
9/17 anonim válasza:
Nekem se a ribancok tetszenek csak aki tetszik annak nem tetszem.........szarügy :(
10/17 anonim válasza:
A régi fiúkkal is ez volt a helyzet. Persze nem mindnél akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!