Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai fiúknak miért csak az...

A mai fiúknak miért csak az olyan lányok "tetszenek", akik rázzák magukat, és mindenkire rámásznak?!

Figyelt kérdés

A fiatalabb srácokra gondolok.

És nagyon elegem van már ebből, mert az ilyen lányokkal járnak, az ilyen lányokhoz mennek oda beszélgetni, stb.

Nagyon elkeserítő egy dolog szerintem. :///

2011. júl. 5. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Aztán ha megkapták amit akartak,ezeket a lányokat hagyják ott és röhögik ki.

...

Ne keseredj el,most kilátástalannak látszik,de ahogy jön meg az eszük-a fiúknak-,egyre kevésbé vágynak azokra a lányokra,és egyre inkább keresik a normális lányok társaságát.Hidd el.

2011. júl. 5. 20:20
 2/17 anonim válasza:
90%

Nálam egyáltalán nem így van. :D

17/F

2011. júl. 5. 20:21
 3/17 A kérdező kommentje:

Elhiszem, de ez annyira idegesítő, hogy nem látják a fától az erdőt. :|

bundáskenyér93: Elhiszem :)

2011. júl. 5. 20:24
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem csak ilyenek vannak. Azért őket veszed észre, mert nekik nagyobb a hangjuk. Egyébként szerintem ez azért lehet, mert ebben a korban érdeklődnek inkább a szex iránt, most még új nekik, így kell nekik a szép, nagy mellű csaj. Később, mikor már családot szeretnének alapítani, akkor kezdenek érdeklődni a normális lányok után.
2011. júl. 5. 20:30
 5/17 anonim válasza:
76%
Én sem azok tetszenek!!!16/F
2011. júl. 5. 20:31
 6/17 anonim válasza:
39%
*nekem sem
2011. júl. 5. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
Igen,és nem hallok mást csak h jaj mér ekkora ríbanc minden lány,jaj mért nincsen már valaki aki nem öltözködik ilyen kurväsan,miért minden csaj csont és bőr,így kurvä ez,úgy kurvä az,aztán mégis ilyen csajok kellenek nekik.
2011. júl. 5. 20:32
 8/17 A kérdező kommentje:
Poontosan így van, ahogy mondod!! :o:/
2011. júl. 5. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem se a ribancok tetszenek csak aki tetszik annak nem tetszem.........szarügy :(
2011. júl. 5. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
A régi fiúkkal is ez volt a helyzet. Persze nem mindnél akkor sem.
2011. júl. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!