Tetszenek ezek a cuccok?
Oltaltáska:
Tolltartó:
Egyébként mindkettőt magamnak vettem.Kilencedikes leszek és lány vagyok.Nem túl fiúsak ezek a cuccok?:O Vagy unisex?
A táska 2400 Ft volt(TÉNYLEG),mert egyrészt nem nagy márka,de nem is baj:)
A tolltartó 1290 Ft volt(az se nagy márka),szeretem Snoopy-t,mert aranyos..de én igazából amiatt vettem,mert szeretem a zenét.:)
A táska nem rossz, a tolltartó nem tetszik, nem szeretem Snoopyt, meg alapból nem gyere be a tolltartó. :D
De ha neked tetszik, hordd nyugodtan. :) Nem túl fiúsak.
Amúgy én is 9.-es leszek. ^^
15/l
Nekem nem nagyon tetszenek :(
De ha neked tetszik, akkor ne érdekeljen más véleménye c(:
13/L
Nekem a táska és a tolltarto is tetszik. :)
13/L
Jók!
Nem baj ha nem márkás. Mi Budmilos táskát vettünk 10000 Ftért és félévkor már a cibzár szétment meg kijukadt a táska alja, stb.
12L
Nem a te véleményedre voltam kíváncsi,hanem MINDENKINEK A VÉLEMÉNYÉRE voltam kíváncsi.Igen,középiskolás leszek.
Putris?...nem vagyunk olyan gazdag emberek,hogy converse-t meg vans-ot vegyünk..bár van egypár márkás cuccom..:)
Tudod..én boldog leszek ezekkel a SZÁMODRA putris cuccokkal is..(remélhetőleg..)
De azért kösz a véleményt.Nem azt kérdeztem,hogy milyennek tartod,hanem azt,hogy tetszenek-e?
Putris..:| ch..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!