Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerelem miatt teljes összeoml...

Szerelem miatt teljes összeomlás? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok. Július óta elkezdtem találkozgatni egy sráccal, 2 éves ismerjük egymást, de most találkoztunk csak. 3 hónap alatt lassan eljutottunk odáig hogy magához húz, ölébe ültet..másrészről pedig reménytelen a helyzetünk.

3-5 kilót lefogytam, amikor anyu beszél hozzám mindig egyhangú igennel válaszolok. Ha nem beszélnek hozzám akkor csak bámulok előre állítólag...(anyu mondja)

Találkoztam pár napja egy régi barátnőjével, aki nyár óta nem látott. Ő is, testvére is megjegyezték hogy fogytam is, és olyan más lettem. Nem mosolygok, szomorúak a szemeim, csak ülök, és nézek, mint ha fel sem fognám mi van.

Én magamon nem érzem a szomorúságot általánosságban, de valóban..apró dolgokon elkezdek bőgni..és eddig ilyen nem volt...sokat rágom magam...

A gerincem mellett jobb oldalon középen iszonyatosan fáj nagyon sokszor...talán lehet közük egymáshoz a dolgoknak??

Miért lehet ez velem? Mit tudok csinálni?

Előre is köszönöm!

14/L

2012. okt. 3. 12:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de mint már írtam, megtette egyszer.

Megtenné még egyszer...mint mondtam, távkapcsoalt..szóval ezt nem teheti a srác..

2012. okt. 3. 13:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de az, hogy öngyilkos akart lenni valaki az még nem 'megtette' kategória... Biztos vagyok, hogy úgy csinálta, hogy észrevegye valaki. Ha én öngyilkos akarnék lenni egy lakatlan részem tenném meg nem otthon, hogy megtaláljanak és megmentsenek. De 14 vagy és ezt nem érted egészen még. A kapcsolatban meg így nem lehet tanácsot adni, ha a srác is ilyen mulya ... Azért sok szerencsét!
2012. okt. 3. 13:25
 13/20 A kérdező kommentje:

Hogy mégse legyek annyira hülye, a lány kómába került az "akció" után...pszichiátrián kezelték őt...másodperceken múlott hogy meg tudják őt menteni..1 levél Xanax után...

18 éves a lány...annyira nem hiszem hogy gyerek aggyal rendelkezik...

2012. okt. 3. 13:28
 14/20 A kérdező kommentje:
De amúgy köszönöm!
2012. okt. 3. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy hülye vagy miért ugatsz a magas lóról egyből?? Itt látszik a korod...én PONT.
2012. okt. 3. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Orvoshoz jó ha elmész, de különösebben ne izgulj, továbbra is úgy gondolom hogy pszichés okokból fáj a hátad.

Az hogy a másik lány öngyilkossággal fenyegetőzik egy dolog. Ha valaki öngyilkos akar lenni, annak sikerül is.. A legtöbbször viszont csak a környezetüket akarják zsarolni, ehhez csinálnak egy kis műsort, pl. összevagdossák egy kicsit a karjukat, vagy egy levél tabletta úgy hogy tutira jöjjön a mentő. Mi lenne ha minden munkahelyi főnök azon izgulna, hogy öngyilkos lesz-e a kirúgott korábbi munkatársa, igen a nagy számok törvénye alapján nagyon ritkán előfordul, de nem ez a jellemző.

A srácot kérdezd meg, hogy ő mit akar.

2012. okt. 3. 13:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 3. 13:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyébként meg egy Xanax tablettának a hatóanyaga kiszereléstől függően 0,25 , 0,5 , 1 mg alprazolam, na ebből a halálos dózis úgy 1000 mg körüli. Tehát 1 levél tabletta bőven a "műsor" kategórián belül van, néha az egészségügy is szereti túljátszani az eseményekre való reagálását, ép úgy mint amikor terrorelhárítók teljes kommandóval vonulnak ki egy vízipisztolyos srác elfogására.
2012. okt. 3. 13:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem ortopédiára kellene menni, hanem vérvételre meg vesevizsgálatra. Nagyjából ott a veséd (legalábbis a felső része), ahol mondtad, hogy fáj. Az izzadás is utalhat veseproblémára. Túl sok a véletlen egybeesés. Ha az ortopédián azt mondják, hogy semmi bajod, és esetleg gyógytornát javasolnak, ne hagyjátok annyiban, ragaszkodj ahhoz, hogy nézzék meg a vesédet.

--

A másik... igazuk van a többieknek, a srác ÁTVER téged. Jó kifogás sose rossz. Én elhiszem, hogy nehéz egy fenyegetőző barátnővel, de ha a pasi igazán akarná, akkor nagyon gyors megoldás lenne, hogy szépen becsenget a lány szüleihez, és közli, hogy a lány öngyilkos akar lenni. Ez ugyanis ebben az életkorban a szülő felelőssége, nem a barátodé. A helyzet viszont az, hogy neki nagyon kényelmes a mostani állapot, és bármit mond, nem akar változtatni rajta. Nem elég, hogy kihasznál és hiteget téged, még te sajnálod őt!! Undorító, gerinctelen megoldás.

És nem utolsó sorban: 1 levél Xanax-tól senki nem hal meg.

2012. okt. 3. 13:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy ne fájjon a gerinced, (idegi terhelésnél könnyen gerincferdülésed lesz) menj el piláteszre. Ez gerinctorna, és még a ferde gerincűeket is rendbe teszi, na meg az idegpályákra is jótékonyan hat
2012. okt. 6. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!