Depresszió, összeomlás?
Úgy érzem hogy az egész világom romokban van. Mindenkit,akit szeretek,elvesztettem. (Külföldre költöztek,vagy csak el a városból) Az utóbbi pár hónapban 8 embert veszítettem el. Konkrétan szinte az egész szoros baráti körömet.
Itthon utálok lenni,mert rossz kapcsolatom a családommal.
Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek. Ismerkedési lehetőségek a nyáron nem nagyon vannak,mert táborokba nem járok,stb. Egyedül meg nem engednek el sehova.
Tényleg úgy érzem hogy semmihez sincs kedvem, nem akarok semmit se csinálni,csak visszamenni az időben, ami pedig lehetetlen.
Mit tegyek?
L/18
Nem tudom, de ha rájössz mondd el nekem is.
19/F
18 éves vagy, és ennyire korlátoznak, hogy egyedül nem engednek el _sehova_, ahogy te írtad??? Érdekes...
Egyébként meg, szerintem a családdal kellene rendezned a kapcsolatot, vagyis megtenni azt, ami rajtad áll, hogy vmennyivel jobb legyen otthon. Ugyanis amíg a gyerek-szülő kapcsolat nem működik vmilyen szinten jól, addig más emberi kapcsolatod is csorbát szenved.
Ezt magam is napi szinten tapasztalom. Nem az észt akarom osztani, hanem a saját helyzetemből indulok ki. Itthon én sem érzem a legjobban magam...de akkor hogy várhatnám, hogy "idegen" helyen, "idegen" emberekkel megfelelő kapcsolatot tudjak létesíteni _hosszabb távon_, legyen az akár barátság, vagy párkapcsolat.
Ez csak az én meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!