Szerelem miatt teljes összeomlás? Mit tehetek ellene?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok. Július óta elkezdtem találkozgatni egy sráccal, 2 éves ismerjük egymást, de most találkoztunk csak. 3 hónap alatt lassan eljutottunk odáig hogy magához húz, ölébe ültet..másrészről pedig reménytelen a helyzetünk.
3-5 kilót lefogytam, amikor anyu beszél hozzám mindig egyhangú igennel válaszolok. Ha nem beszélnek hozzám akkor csak bámulok előre állítólag...(anyu mondja)
Találkoztam pár napja egy régi barátnőjével, aki nyár óta nem látott. Ő is, testvére is megjegyezték hogy fogytam is, és olyan más lettem. Nem mosolygok, szomorúak a szemeim, csak ülök, és nézek, mint ha fel sem fognám mi van.
Én magamon nem érzem a szomorúságot általánosságban, de valóban..apró dolgokon elkezdek bőgni..és eddig ilyen nem volt...sokat rágom magam...
A gerincem mellett jobb oldalon középen iszonyatosan fáj nagyon sokszor...talán lehet közük egymáshoz a dolgoknak??
Miért lehet ez velem? Mit tudok csinálni?
Előre is köszönöm!
14/L
Mégis mi akadályoz meg abban, hogy boldog legyél a sráccal? Elköltözött a világ másik felére?
Egyébként a gerincfájás tipikusan a lelki eredetű (pszichoszomatikus) betegségek tünete:
1. Ez NEM szerelem. A szerelem az, amikor boldog vagy, 3 méterrel a föld fölött lebegsz, meg akarod váltani a világot (mindenkinek segíteni akarsz), úgy érzed, bármit meg tudnál tenni, olyan erős vagy.
2. A gerinceddel pedig minelőbb fordulj ovroshoz, mert lehet köze ahhoz, hogy rosszul érzed magad, abből meg jön a lehangoltság stb. Nem tudom, hogy pontosan hol fáj, de a környéken van a veséd, azzal pedig nem célszerű játszadozni. Kérd meg anyukádat, hogy még a héten kísérjen el az orvoshoz.
Első, te normális vagy?
ELŐSZÖR ki kell zárni vizsgálatokkal a szervi eredetű betegséget, és UTÁNA lehet ráfogni, hogy pszichés okokból érez fájdalmat. És bármit írnak a neten (sajnos minden hülyeséget fel lehet tölteni következmények nélkül), a szervi baj a gyakoribb.
Ma voltunk orvosnál, kaptam beutalót ortopédiára, nemsokára elmegyünk.
A srác belekényszerült egy kapcsolatba, amiből nem tud kiszállni. Tényleg nem szeretném részletezni, de meg van kötve a keze. Ahhoz meg túl becsületes hogy velem legyen, a lányt átjátszva. Távkapcsolat.
" srác belekényszerült egy kapcsolatba, amiből nem tud kiszállni."
olyan nincs, hogy nem lehet egy kapcsolatot befejezni...
Első hozzászólást én írtam.
A statisztikák szerint a gerincbántalomhoz társuló vezető tünet, a derékfájdalom az esetek 70-80 százalékában pszichoszomatikus eredetű" - mondja dr. Ferenc Mária, az Országos Gerincgyógyászati Központ főorvosa.
forrás: [link]
Tizenéveseknél a szervezet jellemzően még nem nagyon szokott elhasználódni.
A lány öngyilkossággal fenyegetőzik..és megtenné..szóval nem csak duma. Egyszer már megtette egy volt barátjával.
Tudom, hogy "akkor tegye meg, de ne láncolja le a srácot" ....de a srác meg nem akar úgy élni, hogy miatta halt meg a lány...szóval várja a csodát, hogy a lányt eltiltásk tőle, vagy elköltözzenek, vagy bármi...
Pontosan ha hátranyúlok a hátamhoz, és megérintem a gerincemet, a kezem nagyobb része pedig a jobb oldalo oldalamon van akkor ahol van egy kisebb bemélyedés a gerincemben..öm...a "bugyitól" egy arasznyira felfelé, onnantól az egész jobb oldal egészen a "melltartóig"...szóval egy nagy arasznyi hosszban..és pokolian tud fájni...
Remélem érthető nagyjából..
37 éves vagyok és nekem is volt ilyen kapcsolatom. Nem teszi meg. Mikor azzal fenyegetett, hogy megteszi, kimentem a konyhába hoztam be jó éles kést és a kezébe adtam. Tedd meg most itt előttem és megígérem nem hívok orvost, amíg meg nem halsz, de ha nem teszed meg takarodj örökre. Szerinted megtette? :)
Akit lehet ezzel zsarolni azt fogják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!