Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen h*lye a...

Csak én vagyok ilyen h*lye a lázméréshez? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés

Digitális lázmérőnk van, melegnek éreztem magam, több napja rosszul vagyok, mondom megmérem a lázam hónaljban 36.6 fokot mértem, de úgy gondoltam az nem lehet, ezért lehet valaki hülyének néz de a végbelemben is kipróbáltam ott 37.7-et mértem. Tudom abból le kell vonni fél fokot, de akkor az meg 37.2 a hónaljamban meg 36.6 fok volt.

Nem ez életem legnagyobb problémája de akkor most nem ugyanannyinak kellene lennie, melyik a valós érték?

2012. szept. 28. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hiába ír ki egyből egy értéket a digitális lázmérő, ahhoz idő kell, hogy a zárt hónalj felvegye azt az értéket, ami te meg szeretnél mérni. Addig mérd a hónod alatt, amíg már nem emelkedik tovább az érték, és akkor nem csak 36.6 lesz.
2012. szept. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!