Azt hiszem (sőt, biztos) Cysta Pilonidalis nevű betegségem van. Lentebb kifejtem részletesebben. (? )
A sok üléstől alakult ki szerintem., és sajnos nem ez már az első eset, de eddig mindíg elmúlt magától. A farcsontomnál kisebb-nagyobb "dudorokat" érzek, ami nyomás hatására fáj. De aki tudja, hogy miylen ez a betegség, annak nem kell magyaráznom:)
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a problémát hogyan lehetne megoldani ??(műtét nélkül)
Itt tudsz bővebben olvasni a témáról: [link]
Engem is érdekelne, hogy lehetne megszüntetni, mert én is azt hiszem ilyenben szenvedek: nekem az üléstől még vér is távozik, így az alsóneműm szinte minden nap véres!
Egyik - talán - legfontosabb, a megelőzés, mely "a kiújulás megelőzésére a terület kíméletes tisztítása, fokozott tisztán és szárazon tartása javasolt. Az ülő életmód, helyi trauma (pl. traktorvezetés) kiiktatása lenne tanácsos. Célszerű továbbá a farpofák közötti bőrterületen 2-3 hetente kíméletes szőrtelenítést végezni, szőrtelenítő krémekkel." - forrás a fent említett link.
Remélem neked is sikerül meggyógyulnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!