Rágó_Ó kérdése:
Mit lehet ilyenkor tenni? (Részletesebben lent. )
Figyelt kérdés
Tavaly a volt osztályommal több napos iskolai kiránduláson voltunk. Lementünk Balaton partjára, és napoztunk. Egyszer csak piros, szúnyogcsípés szerű pöttyök jelentek meg rajtam. Egyre több. Valószínűleg nap allergiás vagyok, a szemhéjjaim és az ujjaim is feldagadtak. Azonkívül allergiás vagyok erre a nyáron szálló fehér vattaszerű valamire is, és a virágporra, parlagfűre..Félek , hogy most is "felpuffadok" és viszketni fogok. Nem tudja valaki mit kéne szednem, innom, vagy esetleg ennem, hogy csillapítsam az allergiám? 16\L2011. jún. 2. 21:53
1/1 anonim válasza:
Orvosi kivizsgalas! Allergia teszt!
Soha ne szedj gyogyszert, mivel tobbet arthatsz onmagadnak, tehat csak abban az esetben, ha azt orvos irja fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!