Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire káros, mennyire...

Mennyire káros, mennyire válhatok függővé a vizipipától? 15f (részletesebben lent kifejtem)

Figyelt kérdés
legelőször 12 éves koromba vpztem de alig alig, egy nyáron talán 3x. rendszeresen idén márciustól, mivel van egy baráti köröm, akikkel sokat beszélgetünk, és a vp ad egy jófajta hangulatot. hetente max 2x szoktam, viszont már kezdem úgyérezni, hogy ha nincs meg a heti 2 akkor hiány érzetem van. nem annyira vészes, de van egy kicsi. nem cigizek, kerülöm az alkoholt is, max 1 héten lemegy egy cider. szóval a kérdésem az, hogy mennyire pusztítom a szervezetemet ezzel a rendszeres vpzéssel? télen amikor nem csinálom képes regenerálódni a tüdőm? mivel én ezt csak tavasztól nyárig mindig a szabadban szoktam, remélem hogy igen. várom a normális válaszokat. köszönöm!
2012. máj. 23. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már egy-két kihagyástó lhiányérzeted van, akkor már függővé váltál. Szokj le, mert ugyanolyan kártékony, mint a cigaretta!
2012. máj. 23. 12:23
 2/4 H. Gergő válasza:
Én másfél éve pipázok, van olyan, hogy naponta kétszer, de olyan is, hogy 4-5 napig egyszer se. Szerintem nem lehet rászokni. Hogy káros-e? Olvastam olyat (egy tűzoltó írta), ő 6 éve pipázik napi szinten, de a kötelező tüdőszűrésen semmit nem vettek észre nála. Ha meg félsz, hogy esetleg rászoknál, akkor szívj ásványt. (shiazo, Shisharoma) Ezekben nincs nikotin, kátrány meg még a dohányban sincs. Mellesleg a sima dohány 0,5%, a mosott dohány 0,05 % :D Remélem tudtam segíteni :D
2012. máj. 24. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
mien az az ásvány, láttam énis már a neten, de hogy kell használni, jobb mint a dohány? jó az aromája?
2012. máj. 28. 20:46
 4/4 Maxwell90 válasza:
szia a köneksokk a füstje,ize egy 100g csomaggal kb 6 x tudsz pipázni aztán mikor nemlesz ize kifözöd és veszel hozzá izesitöt ebbe belmártod és szivhatod is ujra kb 3-4 leeht ujraizesiteni.
2012. máj. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!