Napi 1-2 Szál cigi mennyire káros?
Figyelt kérdés
1 reggel 1 este2012. máj. 17. 10:57
1/17 anonim válasza:
Csak annyiból, hogy ezek az 1-2 szálas cigik rendkívül gyorsan szaporodnak, és észre sem veszed, percek alatt lesz belőlük napi 4, napi 8 = az már napi fél doboz, stb.
2/17 anonim válasza:
Jobb lenne, ha nem mindennap gyújtanál rá, de még mindig jobb így mint napi egy doboz.
Hány éves vagy? Mióta dohányzol? Milyen fajtát szívsz?
Nem szeretnél majd leszokni?
3/17 anonim válasza:
Én örülnék, ha nekem ennyi elég lenne!!! Persze a leszokás még jobb, de az nem akar összejönni! Szerintem, ha van erőd abba hagyni, akkor tedd azt!
5/17 anonim válasza:
károsabb mintha egyáltalán nem dohányoznál.
6/17 anonim válasza:
nem értem, hogy miért jó napi 1-2szál? Ha szeretsz cigizni, miért nem szívsz többet? Ha nem vagy függő (egyébként majd az leszel:)), akkor miért cigizel egyáltalán?
7/17 anonim válasza:
Igy van utso! Félmunkát végez a kérdező,vagy szivjon el napi egy dobozzal vagy hagyja abba,ennek igy semmi értelme.
8/17 anonim válasza:
Arra értettem, hogy előbb utóbb úgyis többre lesz szüksége, és vagy nem tudja megállni, vagy ha épp megtudja, akkormeg egésznap vágyik a cigire. Annak meg mi értelme?
Ha te is erre gondoltál, akkor ámen :D ha ironizáltál akkor meg..
:D
9/17 anonim válasza:
Ne biztassátok már ilyenre:D
Ennyi esik neki jól.
10/17 anonim válasza:
Első vagyok.
Most kellene abbahagynod, mert ahogy írtam, nagyon könnyű rászokni a többre. Az sem az egészségednek, sem a pénztárcádnak nem fog használni. Gyakorlatból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!