A kislányomat 2 napja műtötték orrmandulával. Előtte sokáig otthon volt, mert elég gyenge az immunrendszere. Ti levinnétek a játszóra 2 nap után ebben a változatos időjárásban? Vagy felelőtlenség?
Játszótérre nem, mert ott azért játszik, szaladgál, egyrészt leizzad, megfújja a szél, ne legyen több baja, mint amennyi így is van szegénynek.
Másrészt nehogy bevérezzen a műtét helye. Tudom, ilyenkor a gyerekeket ágyhoz kell kötni, de na. :) Esetleg egy rövid sétára menjetek le, hogy még is legyen friss levegőn, de nagy játékokat még ne.
Semmiképpen sem! Sőt, otthon se hagyd ugrálni, szaladgálni, mert hamar bevérzik. Hagyd hogy egész nap feküdjön az ágyban, nézze a mesét vagy rajzoljon vagy bármi, amihez ülni/feküdni kell. Sétálni csak kicsit vinném, én ma a boltba mentem el a másik utcára, hát majdnem megfagytam, meg nagyon fúj a szél, még nekem is megfájdult a torkom.
Ha van kertetek sétáljatok egy kört, ha erkély akkor meg oda menjen ki vagy 5 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!