Felelőtlenség kétszer egy fél napra otthon hagyni a nagymamával egy egy hónapos babát?
Másra nem hiszem.
Én májusban szülök,és én is vizsgázni fogok.A vizsga idejére valaki mindig vigyázni fog a babára.Igaz az csak max 1,5 óra lesz,mert a kicsi is jön velem.Ha nagyon aggódsz,akkpr vidd magaddal a nagyit meg a babát.És vizsga előtt is vele lehetsz,meg utána is egyből.A szóbelin,meg beszélhetsz a vizsgabiztosokkal,h ilyen meg ilyen okból had te menjél az elején.
Az jobb ötlet, hogy elviszed magaddal, mint az hogy tápszert adj neki.
Arról nem is beszélve, hogy mit csinálsz azzal a tejcsimennyiségge, ami azalatt termelődik amíg távol vagy.
Nekem a bébim végialussza az éjszakát így reggel 5-6 óra körül már iszonyatosan tele van a cicim, és az fáj, elkezd becsomósodni és onnan már csak egy ugrás a mellgyulladás.
Szerencsére még ilyen nem történt. Addig amíg pici a csemete, van hogy óránként is szeretne cicilni, add meg neki a lehetőséget! Csodálatos dolog nézni ahogy cicil, arról nem is beszélve, hogy a anyatejcsi "semmivel sem pótolható".
Szerintem fogadd meg az előző jótanácsot: vidd magaddal a bébit, és kérd meg a vizsgabiztost, hogy elsőként vizsgázhass a babára való tekintettel.
Könnyű szülést és jó babázást kívánok.
Egy 16 hetes kicsilány anyukája.
Az előre lefejt tej elrakása a mélyhűtőbe sokkal jobb ötlet, mint a tápszer.
És ha meg tudod oldani, vidd el őket magaddal, és annyival is több időt tudsz velük lenni.De nem kell izgulnod, nem lesz baj, én is vigyáztam barátnőm csöppségére többször is vizsga alatt:-)
Hát ez a nagymamától függ. Egy átlagos, szerető, felelősségteljes nagymamára nem felelőtlenség rábízni az unokáját. De sajna vannak megbízhatatlan, felelősséget vállalnio képtelen, vagy akár alkoholista nagyik is. Na őrájuk még 3-4 éves unikát is felelőtlenség rájukbízni.
Bízom benne, hogy a tiétek az első kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!