Normális az, hogy naponta csak 2x kell elmennem pisilni?
Figyelt kérdés
nő vagyok.2009. aug. 1. 22:39
1/23 anonim válasza:
szerintem igen.velem is van ilyen.
egy nap én valamikor semmit se pisilek.
szerintem teljesen normális.
3/23 anonim válasza:
Nem, nem normális. Többet kellene innod.
4/23 A kérdező kommentje:
52 kg vagyok. és rendesen iszok.
2009. aug. 1. 23:08
5/23 anonim válasza:
igyál többet...sztem ez nemnormális, így veseproblémáid vesznek, vagy veseköved.
6/23 anonim válasza:
52 kiló vagy akkor naponta olyan 2,5-3 litert kellene innod. Ha ennyi megvan, akkor normális.
7/23 anonim válasza:
Ha meg is van a napi folyadékbevitele akkor sem normális,h ennyire keveset pisil. Nincs kiválasztás, a veséd nem működik túl jól, és a méreganyagok felhalmozódnak a szervezetedben. Napi 2,5-3 liternél kb olyan 1, 1,5 litert kéne pisilned naponta, ami nagyjából 5-7 pisilést jelent. Menj orvoshoz mielőtt leáll a veséd.
8/23 anonim válasza:
Akkor normális, ha elegendő vizet iszol (napi 3 liter). Előfordulhat az is, hogy ilyenkor nyáron a többit kiizzadod. (az izzadással is távozik méreganyag)
9/23 anonim válasza:
De nem annyi és nem úgy ,mint a vesén keresztül.
10/23 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm :)
2009. aug. 3. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!