Anikó2002 kérdése:
10 éves vagyok és sajnos a mai napig bepisilek. Anyával már voltunk dokinál, sok mindent kipróbáltunk de sajnos nem nagyon van hatása. Hogyan tudnék végleg leszokni? Ötleteket várok.
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 19:17
11/17 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: köszönöm a jó tanácsokat bár némelyiket nem értem majd anya megmondja :) de jógázni hogyan kell? én nemtudom hogyan kell.
2012. szept. 19. 19:05
12/17 A kérdező kommentje:
a 4. válaszoló: én nekem van egy tesi tanárom akivel naponta (mert nekünk 5.-nek minden nap tesi van) gimnasztikázunk.
2012. szept. 19. 19:33
13/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező? A 3. válaszoló vagyok.
Akkor jól értem, hogy csak háziorvosnál voltatok ezzel a problémával?
Gyermek nephrológiára (vesegyógyászat) kell időpontot kérni egy alapos kivizsgálásra. Vérvétel, 24 órás vizeletgyűjtés /mennyiség-fajsúly/, vizelet baktérium tenyésztés, neurológiai vizsgálat. Ezek nem voltak???
14/17 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: egyáltalán nem. csak lefektetett arra az ágy ízéra, és meg nyomkodta a hasamat hogy hol fáj..
2012. szept. 20. 14:25
15/17 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: hát mi háziorvosnál voltunk. és ő csak megnyomkodta a hasamat hol fáj. és én nem érzem meg ha kell pisilni. túl mélyen alszok. meg nekünk emeletes a házunk és mi fönt vagyunk de a wc- lent van. de van fönt bilim ami tudok pisilni. anya éjfélkor mindig ébreszt és már volt száraz éjszakám pl. ma száraz volt.
2012. szept. 20. 14:30
16/17 anonim válasza:
én 15 áves vagyok velem szerenvcsére nem fordul elő de ismeek olyanakat akikel igenökpelust hordanak észkára
a drynites nadrágpelust
am fiu vagy lány vagy?
17/17 anonim válasza:
most olvasoma neved akérdésreakor tudoma válaszod hogy lányka vagy :) remálem meg gyogyulsz vagy kinösz belöle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!