Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szeretném kitisztítani a...

Σβετλ kérdése:

Szeretném kitisztítani a fejemet a sok problémából. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben annyi problémám volt, suli meg minden, másfél évig folyamatos stresszben és depresszióban voltam; most, hogy nagyjából megoldottam a dolgokat, szeretném, ha kicsit kiürülne a fejem ebből a sok kavarodásból, és végre frissen kezdhetném el az ezután következő dolgaimat. Mit csináljak? A jóga segíthet? Ha igen, annak is melyik fajtája?
2012. szept. 12. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megteheted akkor 1 hét szünet távolt mindentől. Ezalatt csak azt "kell" csinálnod amihez kedved van.
2012. szept. 12. 00:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen. a klasszikus jóga segíthet - a mai hot jóga, power jóga, pilates, stb. irányzatok kevésbé. de pl. a hatha jóga jó lenne neked
2012. szept. 12. 00:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meditálj, jógázz, sportolj valamit, olvass könyvet, hallgass zenét, sétálj erdőben...
2012. szept. 12. 00:43
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
igyál
2012. szept. 12. 01:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
gondolj arra, hogy ennél lesz sokkal rosszabb is (munkanélküliség, hitel, családi problémák stb.) és egyből más színben fogod látni a világot.
2012. szept. 12. 01:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én Wai Lana DVD-re szoktam jógázni, nekem segít.
2012. szept. 12. 02:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Wai Lana borzasztóan néz ki, hozzá a hangja (még a szinkronos is) és a zene, hát ... de maga a jógaprogram kifejezetten jó. Ha el tudsz vonatkoztatni a fején váltakozó hülye koszorúktól meg attól, h virágos rétből varrat magának overallt, akkor segítségedre lesz. A forma kissé bizarr, de a tartalom tényleg tök jó. én is használom néha, kölcsön is adtam pár ismerősömnek a fenti kitátellel, de szinte mind azt mondta, h a külsőségek miatt nem tudják komolyan venni. kár érte, mert kifejezetten jól összeállított struktúra, a hossz is tökéletes. egyszóval jól ki van találva, csak a mi Lanánk kissé extrém a Kelet-európai szemnek..
2012. szept. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!