Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek éves tesifelm...

Hogyan szerezzek éves tesifelmentést?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy utál engem a tanár, mert kövér vagyok, bezzeg a tökéletes alakú sportos lányokkal röhögcsél meg mindig 5-ösöket kapnak.. Pofára/testalkatra megy az egész.

Elegem van ebből, ma beszólt, hogy készüljek a holnapra, mert futni fogunk egy csomót, én meg nehezen bírom a futást. Fogyózok, de hát nem tudok egyik napról a másikra sportos csaj lenni.

Tavaly időre kellett futni, én nem tudtam lefutni annyi idő alatt (más is alig), és miattam kellett újrafutni az egészet mindenkinek. Egész órán futottunk, mert egyszer sem bírtam...

Futás alóli felmentés nem megoldás, mert akkor meg már gyakorlatokkal szívat.

Elegem van már ebből, nem fogom újra végigcsinálni, elég volt a 2 év. Itt az érettségi, nem kell még ez a plusz tesióra-stressz... :(

Szóval hova menjek, mit tegyek, hogy legyen éves tesifelmentésem? Gyógytesire nincs lehetőségem menni, mert 6- fél 8-ig van, 9-re érnék haza, ráadásul heti 4x kell menni.

2012. szept. 3. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Velem is annak idején szívózott a tesi tanár, bár nem voltam kövér, inkább vékony, de nagyon tériszonyom volt és nem voltam hajlandó a gerendára vagy a felemás korlátra felmenni (viszont nagyon jó futó és labdajátékos voltam és ez sem kompenzált semmit). Nekem is nagyon stresszes volt emiatt, én is a felmentés mellett döntöttem, én nőgyógyászati indokkal kaptam egyet (amúgy is elég sokat véreztem, de ezt kihasználva ki is írt a nőgyógyász). Gyógytesire nem kellett járnom, de azért én mozogtam mellette, mert a mozgás fontos, csak épp az iyen ostoba tanárok veszik el az ember kedvét tőle... De ennek már több, mint 15 éve, nem tudom, esetleg ilyesmi indokkal egy magán nődoki tudna-e segíteni...
2012. szept. 3. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
De akkor el se mentél sportorvoshoz? Meg kéne próbálni. Otthonról most hiába mondogatod, hogy jó eséllyel nem ad, amíg oda se mész. Ugye nem várod, hogy helyből a címedre postázzuk a felmentést?!
2012. szept. 3. 14:35
 13/17 A kérdező kommentje:

Fogamzásgátlót szedek, szóval ez kizárva :(

Mondjuk a tanárt nem is érdekli a nőgyógyászati gondok...

2012. szept. 3. 14:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Jó, de szerinted lefizetés nélkül ad?
2012. szept. 3. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Honnét tudjam?! Te sem tudod, amíg oda nem mész.
2012. szept. 3. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:

"Illetve a városi sztk-ban az ortopédián szerintetek tudnak adni éveset? Anyukám ismerőse ott az orvos.."

Ezt te magad írtad, nem gondolod, hogy sokkal többet érnél vele, ha Anyukáddal és az ismerősével próbálkoznál, mint egy tucatnyi vadidegennel, akik országszerte képernyők mögött ülnek, nem tudják, ki vagy, nem tudják, hol laksz...?

2012. szept. 3. 14:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Csak azóta már másik orvos van...
2012. szept. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!