Hogyan szerezzek éves tesifelmentést?
Az a gond, hogy utál engem a tanár, mert kövér vagyok, bezzeg a tökéletes alakú sportos lányokkal röhögcsél meg mindig 5-ösöket kapnak.. Pofára/testalkatra megy az egész.
Elegem van ebből, ma beszólt, hogy készüljek a holnapra, mert futni fogunk egy csomót, én meg nehezen bírom a futást. Fogyózok, de hát nem tudok egyik napról a másikra sportos csaj lenni.
Tavaly időre kellett futni, én nem tudtam lefutni annyi idő alatt (más is alig), és miattam kellett újrafutni az egészet mindenkinek. Egész órán futottunk, mert egyszer sem bírtam...
Futás alóli felmentés nem megoldás, mert akkor meg már gyakorlatokkal szívat.
Elegem van már ebből, nem fogom újra végigcsinálni, elég volt a 2 év. Itt az érettségi, nem kell még ez a plusz tesióra-stressz... :(
Szóval hova menjek, mit tegyek, hogy legyen éves tesifelmentésem? Gyógytesire nincs lehetőségem menni, mert 6- fél 8-ig van, 9-re érnék haza, ráadásul heti 4x kell menni.
Fogamzásgátlót szedek, szóval ez kizárva :(
Mondjuk a tanárt nem is érdekli a nőgyógyászati gondok...
"Illetve a városi sztk-ban az ortopédián szerintetek tudnak adni éveset? Anyukám ismerőse ott az orvos.."
Ezt te magad írtad, nem gondolod, hogy sokkal többet érnél vele, ha Anyukáddal és az ismerősével próbálkoznál, mint egy tucatnyi vadidegennel, akik országszerte képernyők mögött ülnek, nem tudják, ki vagy, nem tudják, hol laksz...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!