Hogyan szerezzek éves tesifelmentést?
Az nem gáz, ha le kell fizetnem valamilyen dokit, csak ne kelljen bejárnom, és gyógyestire sem, mert 2 órára van tőlem, ahol tartják.. :S
Nem fogok hazudni itt sem, utálok futni. De a tesitanárom nem fogadja el a szakorvos által írt futás-felmentést. Amúgy olyat kaptam már, mert 94 kg vagyok, és hát így nem nagyon kéne futnom az orvos szerint se...
Na a lényeg, hogy tegnap annyit kellett futni, hogy ma is alig kapok levegőt, fáj a tüdőm, és valami köpet jön fel, ráadásul a vérnyomásom is magasabb azóta. Ráadásul nem tudom, mit hisz a tanár, szokott csodálkozni, hogy miért futok lassabban, mint a többiek... Ilyenkor kapok egyest, épp, hogy 2,0-ra állok..
Szóval nagyon utál engem, pedig én próbálkozom.. Amúgy szeretek mozogni (gyors séta, biciklizés, röpi, stb), le is adtam már 30 kg-t, de a futás nagyon nem megy..
Jövő évben nem akarok ezen stresszelni, hogy mi lesz tesiórán, tényleg kikészít lelkileg...
Hogyan szerezzek éves felmentést úgy, hogy gyógytesire se kelljen járnom? (heti 4x1,5 óra, oda sem érnék, mert messze van.. este meg 9-re érnék haza.. :S) Milyen orvoshoz menjek? Hazudjak vagy mondjam el, hogy miért kéne felmentés?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!