Ha fáj a derekam, arra kaphatok éves tesifelmentést?
Merre induljak el ezzel a bajommal?
Nem annyira fáj, csak tesiből semmit nem tudok megcsinálni, nem akarok megbukni...
Szóval ha előadom magam, akkor kaphatok?
Sportolok amúgy, de ilyenek, hogy szekrényugrás.. Nem bírok felugrani se a szekrényre, még térdelni se tudok rajta. Halálom :S
ortopédiára menj, de ne akard magad a testmozgás alól kihúzni, hanem az orvosi lelet és vélemény birtokában beszélj a tesitanárral, ha normális
nekem egy szadista állat tesitanár miatt lett végül felmentésem, mert nem volt hajlandó elfogadni, hogy nem nyavalygok, csak hiányos a gerincoszlopom, semmilyen orvosi igazolás nem győzte meg - végül a doki mondta, hogy többet ne tesizzek, mert unta már a képemet kéthetente ;)....de nagyon ellustultam a felmentés miatt :S, gyerekként hülye voltam és nem pótoltam a kiesett tesiórákat más mozgással
Mozgok, naponta biciklizek 1 órát.
Futással, stb-vel semmi bajom, de amikre jegyeket kapunk, azokat nem bírom megcsinálni. Pl szekrényugrás, kötélmászás.. :S
Nem akarlak megbántani, de a kiskapuk keresése helyett akár meg is csinálhatnád a gyakorlatokat.
Ha majd dolgoznod kellene, akkor is megvesztegetsz valakit hogy rokkantnyugdíjas lehess?
Hogy csinálnám meg, mikor fel se tudok ugrani arra a rohadt szekrényre?
Megcsinálnám, de képtelen vagyok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!