Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha fáj a derekam, arra kaphato...

Ha fáj a derekam, arra kaphatok éves tesifelmentést?

Figyelt kérdés

Merre induljak el ezzel a bajommal?

Nem annyira fáj, csak tesiből semmit nem tudok megcsinálni, nem akarok megbukni...

2011. jan. 9. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp kaphatsz, ha orvosilag alá tudod támasztani, hogy nem vagy megfelelő egészségi állapotban ahhoz, hogy részt vegyél az órai tevékenységeken.
2011. jan. 9. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
De ha egész évben nem tesizel, hiába van felmentésed, nem fogsz egyáltalán jegyet kapni.
2011. jan. 9. 19:46
 3/9 A kérdező kommentje:

Szóval ha előadom magam, akkor kaphatok?

Sportolok amúgy, de ilyenek, hogy szekrényugrás.. Nem bírok felugrani se a szekrényre, még térdelni se tudok rajta. Halálom :S

2011. jan. 9. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:

ortopédiára menj, de ne akard magad a testmozgás alól kihúzni, hanem az orvosi lelet és vélemény birtokában beszélj a tesitanárral, ha normális

nekem egy szadista állat tesitanár miatt lett végül felmentésem, mert nem volt hajlandó elfogadni, hogy nem nyavalygok, csak hiányos a gerincoszlopom, semmilyen orvosi igazolás nem győzte meg - végül a doki mondta, hogy többet ne tesizzek, mert unta már a képemet kéthetente ;)....de nagyon ellustultam a felmentés miatt :S, gyerekként hülye voltam és nem pótoltam a kiesett tesiórákat más mozgással

2011. jan. 9. 19:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Mozgok, naponta biciklizek 1 órát.

Futással, stb-vel semmi bajom, de amikre jegyeket kapunk, azokat nem bírom megcsinálni. Pl szekrényugrás, kötélmászás.. :S

2011. jan. 9. 19:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Magas vérnyomás miatt adnak felmentést?
2011. jan. 9. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik osztálytársamnak részleges volt magas vérnyomás miatt. Egyébként ha továbbra is fogsz sportolni, akkor nyugodtan csinálj valamit az ügy érdekében. Ezen mg én is gondolkozom, mert lehetnék mindenből 5-ös, csak azokból a hülye készségtárgyakból nem. Nem is tudom, hogy ezek miért fontosak.
2011. jan. 9. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak megbántani, de a kiskapuk keresése helyett akár meg is csinálhatnád a gyakorlatokat.

Ha majd dolgoznod kellene, akkor is megvesztegetsz valakit hogy rokkantnyugdíjas lehess?

2011. jan. 9. 22:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Hogy csinálnám meg, mikor fel se tudok ugrani arra a rohadt szekrényre?

Megcsinálnám, de képtelen vagyok rá...

2011. jan. 10. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!