Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek éves tesifelmen...

Hogy szerezzek éves tesifelmentést?

Figyelt kérdés
2. félévbe talajtorna, kötélmászás, stb lesz, amit az én 110 kilómmal elég nehéz lenne... Már teszek ellene, naponta biciklizek 1 órát, de meg fogok így bukni tesiből :S
2011. jan. 5. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én mindig a futástol tartottam meg utáltam is...őszintén megmondva semmi bajom sem volt...elmentem a háziorvosomhoz arra panaszkodtam hogy kattog abokám és ő adott időpontot ortopédiára...ott megvizsgáltak nekik is igy sajnáltattam magam meg mittudomén onnan továébb küldtek reumatologiára és mondták hpogy a vizsgálatok semmitsem mutatnak biztos vmi porcproblémám van és ezáltal éves felmentést kaptam futás és minden fajta ugrálás alol:D persze ugy h semmibajom sem volt:D sztem hha kitalálsz vmit akkor tuti téged is felmentenek:)
2011. jan. 5. 16:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagy segítség voltál. Köszi. Értelmi szinted elég pici, nem gondolod?
2011. jan. 5. 16:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Második:

Köszi, nekem pont a futással semmi bajom, az úgy egész jól megy, csak ezek a talajtornák.. :S

Mit találjak ki?

2011. jan. 5. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Inkább csináld meg ahogy tudod, többre fogják értékelni mint az ok nélküli lógást. Amíg van testnevelés órád, addig is valamilyen szinten rendszeresen mozogsz, amint elmúlik a kötelező rész, onnantól kezdve sok ember egyáltalán nem mozog és csak hízik. Ha pedig a súlyod a baj, akkor ne csak biciklizz ha célzottan végezz testmozgást, nem utolsósorban a tesióra erre van kitalálva, hogy többféle mozgást végezz. Az sem mindegy hogy mit és hogy eszel, biciklizhetsz egy órát, ha amúgy mellette terheled magad az evéssel.

Nekem mióta nincs, vagyis nem kötelező a tesióra, azóta csak híztam, és szerintem a többség is így van ezzel. Sőt, a lányoknál szokás azt csinálni hogy sosem tesiznek, csak ülnek a padon egész órán, aztán évek múlva jön rájuk hogy száz kilométereket futnak esténként mert elhíztak a mozgáshiány miatt.

2011. jan. 5. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
12%

Neked még senki nem mondta drága bogaram, hogy tesiből nem lehet megbukni? Ez egy készségtantárgy amiből ha bejársz órára az már kettes.

35/N

Egy tesitanárnő

2011. jan. 5. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

a tanárninek üzenem hogy nálunk nem így volt, sokunknak volt gondja a tesivel...szétsz*pattak minket

18F

2011. jan. 5. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:

16:16:

Tanárnő, egyem a drága szívét, milyen jó híreket hoz! Így félév felé elgondolkodik az ember, mikor egy jegye sincs és az egész félévet ellógta... :)

Bár jegyeket momentán a tanár nem adott és ő is velünk együtt fetrengett a kollégiumi fotelekben, de ez részletkérdés. Ezek után akkor legyen az ő baja, hogy hogyan zár le minket... :)))

Kérdezőnek: iratkozz át hozzánk! Jó élet van. ;)

2011. jan. 5. 16:29
 8/11 A kérdező kommentje:

Máskor nem is nagyon csinálunk semmit tesin, a hiányába se halnék bele.

Amúgy mindent jól csinálok, fogyok, de nem 1ik napról a másikra.

Kedves tanárnő: akkor elég érdekes, hogy nálunk tavaly hogy buktak meg 3an :)))

2011. jan. 5. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:

a talajtorna a legkirály dolog a világon:D najó a parkour jobb:D

,hát őőő... szerintem kitartóan csináld a biciklizést. és ne olyan nagymamás tempóba.. fogadjunk hogy nem csinálod még 1 hónapja se?!

2011. jan. 5. 17:36
 10/11 A kérdező kommentje:

3 hónapja

Nagymama tempónak számít a 33km/h, akkor igen, úgy :)

De nem ez volt a kérdés.

2011. jan. 5. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!