Hol szerezzek be lúgot szappanhoz? SÜRGŐS, KARÁCSONYRA!
Tudod egyáltalán,hogyan kell főzni a szappant?Miért kell neki 2 hétig állni? Én nagyon régen főztem szappant,de nem kellett állnia semedigg.Legfeljebb azért,hogy szárazabb legyen.
A lúggal pedig nagyon vigyázz ( a szappanfőzés után megmaradóval is),mert nagyon erős méreg !
tegnap 22:15-ös: a kérdezö nem mosószappant akar késziteni, hanem pipereszappant. Ez az utóbbi idöben jött divatba, a készitö saját maga tudja illatositani a szappant, a saját igényeinek megfelelöen. Az interneten is vannak egész pontos leirások, balesetvédelmi utasitásokkal együtt.
Ennek a fajta szappannak viszont kell pár hét, mire "összeérik" és a lug és egyég komponensek közül egyik se jön elötérbe.
A frissen készitett általában erösen lugos jellegü, tehát majdnem maró hatású, az érési folyamat után viszont lágyabb hatása lesz - hasonlóan a készen vett, bolti szappanokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!