Szerintetek mit kérjek karácsonyra? 11 éves vagyok és olyan személyiség aki szereti a tudományt, a kreativ játékokat a ruhákat stb. amit egy tinédzser szerethet.
Én a helyedben azt kérném,hogy nyissanak nekem egy betétszámlát és arra tegyenek pénzt.Ha betöltöd a 18-at kezdésnek jó lesz ami összegyűlik rajta :)
Miért nem vagy suliban???
Én mindig a szüleimre bízom, hogy mit kapok. Nem sértődök meg ha csak egy kabátot v. valami ilyesmit. Szerintem egy kicsit túlzottan el vagy kényeztetve.
( kor: 13)
szia! szerintem is egy kicsit elvagy kényeztetve.meg ez
a tinédzsed.hát azér 12éves korbajönbe a tinédszser vagy 13:DD
egyáltalán nincs elkényeztetve -.- ha van pénzük megtehetik,most miért ne? szerintem kérj valami olyan dolgot amit máskor biztos nem kaphatnál meg. szóval,egy dolgot ami nem kis csekélység,de tényleg csak egyet. én úgy szoktam,ha jön a karácsony,hogy át gondolom mit szeretnék legjobban! A többit meg hagyom névnapra és szülinapra,így egyszer majd szinte minden szükséges holmim meglesz. (szerintem 11 évesen ezt kérj:fényképező,telefon,tv,laptop,horgászbot,valami interaktív játék tudod vannak ilyen kutyusok meg nem tudom mik xD) amúgy most én is ezen a kérdésen gondolkozok mert a húgom 11 éves és szeretnék neki valami kis dolgot venni,szerintetek egy plüss macinak örülni fog?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!