Szerintetek mit kérjek karácsonyra? 11 éves vagyok és olyan személyiség aki szereti a tudományt, a kreativ játékokat a ruhákat stb. amit egy tinédzser szerethet.
Figyelt kérdés
már kértem egy mp4, egy gyertyakészítőszettet,memóriakártyát a telefonomba,és egy mikroszkópot amit át lehet alakítani teleszkóppá.2010. nov. 23. 11:36
11/17 A kérdező kommentje:
köszi hogy kiálltál mellettem... amugy igazad van... köszönöm :))))
2010. dec. 10. 15:12
12/17 A kérdező kommentje:
tulajdonképp már joval 11 múltam... de tudtommal nem azt kérdeztem hogy ki hogy tud belém kötni ... :S amugy kössz a " normális" választ... (kiváncsi vagyok ebbe hogy tudsz belekötni?!!
2010. dec. 10. 15:16
13/17 A kérdező kommentje:
bocs a köszönöm annak szólt aki hosszú szöveget irt.. a másik meg.. annak akinek ... Ő remélem tudja
2010. dec. 10. 15:17
14/17 anonim válasza:
laptop aha tényleg apróság-.-
amugyis szerintem fölösleges ennyi idősen mert párm év alatt elromlik mire tényleg kellene pl egyetemre
15/17 A kérdező kommentje:
már hatosztályos gimnáziumba járok...
ugy hogy tényleg kell...
2011. márc. 26. 18:15
16/17 anonim válasza:
Nem igaz hogy kérdez valaki valamit és már mindenk fikázza mert ő éppen nem kapott semmit csak egy toltartót meg el van kényeztetve ha kap egy nemóriakártyát meg egy gyertyakészítő készletet.
17/17 anonim válasza:
Úristen már megint jönnek a telibe b@s'ott csi'skák, hogy fikázzanak mert irigy gec'k!
Meg, hogy ők annak örültek ha jól nyakon b@'zták őket meg így meg úgy! Meg, hogy minek kérsz ha mindened megvan inkább ez meg az... ki a f@'zom kért okoskodást meg pénzügyi tanácsokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!